Tabu Yasak Kelime İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Tabu Yasak Kelime
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciBosphorus Digital
  • DilTürkçe
  • Boyut27,9 MB
  • Versiyon1.3.6
Tabu Yasak Kelime

Tabu Yasak Kelime

Android Tabu Yasak Kelime Oyunu APK indir, Türkiye’nin en iyi Tabu yasak kelime oyunu içerisinde 5000 kart, 300.000 kelime ve kendi kartlarınızı ekleyebileceğiniz...

Android Tabu Yasak Kelime Oyunu APK indir, Türkiye’nin en iyi Tabu yasak kelime oyunu içerisinde 5000 kart, 300.000 kelime ve kendi kartlarınızı ekleyebileceğiniz takım oyunudur.

Tabu Yasak Kelime, bir kelime oyunu olup dünyada ünlü Tabu oyununun Android cihazlar için uyarlanmış halidir. Türk oyun geliştiriciler tarafından üretilen Tabu Yasak Kelime sayesinde boş zamanlarınızı arkadaşlarınızla birlikte oldukça eğlenceli hale getirmeniz mümkün olacaktır.

Tabu Yasak Kelime Oyunu

Tabu Yasak Kelime oyununu iki grup halinde oynamanız gerekecektir. Tabu Yasak Kelime oyunu APK dosyasını saniyeler içerisinde indirebilir ve oyunu ücretsiz şekilde cihazınıza indirebilirsiniz. Daha sonra arkadaşlarınızla ili gruba ayrılarak oyunu başlatabilirsiniz.

Tabu oyunu hemen oyna butonuna tıklayarak bir sonraki adıma geçebilirsiniz. Oyun klasik olarak A ve B takımı olarak adlandırmaktadır. Ancak dilerseniz kendi grup adlarınızı yazmanız da mümkündür.

Tabu Yasak Kelime oyunu başla butonuna tıkladığınızda karşınıza bir kelime çıkacaktır. Altında da yasaklı kelimeler eklenecektir. Grubunuzdaki arkadaşlarınıza karşınıza çıkan kelimeyi anlatırken yasaklı kelimeleri söylememeniz önemlidir. Tabu oyununda eğer kelimeyi doğru bilirseniz doğru butonuna tıklamalısınız. Bu durumda bir sonraki kelimeye geçebilirsiniz. Süreniz dolduğunda ise diğer takıma sıra geçecektir. Tabu Yasak Kelime Android uygulamasının sizin yerinize sayıları tutuyor olması ise gereksiz uğraştan kurtularak eğlencenin tadını çıkarabilmenizi sağlayacaktır.

Tabu Yasak Kelime Android APK indir

Kendi takımını kurup online şekilde oynayabileceğiniz Tabu oyunu ücretsiz bir kelime bulmaca oyunudur. Tabu Yasak Kelime APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz.