Wolvesville – Werewolf Online İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Wolvesville – Werewolf Online
Wolvesville – Werewolf Online

Wolvesville – Werewolf Online

Android Wolvesville – Werewolf Online APK indir, 16 kişiye kadar çok oyunculu oynanabilen Werewolf Online oyunu ücretsiz indir çevirimiçi arkadaşlarınla oyna. Wolvesville –...

Android Wolvesville – Werewolf Online APK indir, 16 kişiye kadar çok oyunculu oynanabilen Werewolf Online oyunu ücretsiz indir çevirimiçi arkadaşlarınla oyna.

Wolvesville – Werewolf Online, bir rol yapma oyunu olup amacınız köyünüzü kötü canlılardan korumaktadır. Bunun için pek çok farklı seçeneğiniz bulunmaktadır.

Wolvesville – Werewolf Online Oyunu

Farklı karakterleri seçebileceğiniz oyunda birden fazla takım seçmeniz mümkündür. Takımda 16 farklı oyuncu seçeneği mevcuttur. Dilerseniz köylülerin dilerseniz de kurt adamların tarafını seçmeniz mümkündür.

Online rol yapma oyununda karakterinizin sahip olduğu özel güçler sayesinde başarıya ulaşanız daha kolay olacaktır. Ayrıca bu güçleri kullanarak rakibinizin rolünü ortaya çıkarabilirsiniz.

Wolvesville – Werewolf Online oyunu dünyanın farklı ülkelerindeki oyuncularla bir araya gelebileceğiniz oyunda canlı sohbet seçeneği bulunmaktadır. Bu sayede dünyanın farklı ülkelerinde oyuncularla tanışarak sosyalleşmeniz mümkündür. Ayrıca dilerseniz oyuna kendi arkadaşlarınızla girmeniz de mümkündür.

Arkadaşlarınıza olan sevginizi gönderebileceğiniz çiçeklerle ifade edebileceğini Wolvesville – Werewolf Online Android rol yapma oyununda rekabet üst seviyededir.  Özel etkinliklerde tarafınıza verilen görevleri tamamladığınız takdirde ekstra ödüller kazanmanız da mümkündür.

Alman oyun geliştiriciler tarafından üretilen Wolvesville – Werewolf Online APK, 10 milyonun üzerinde kişi tarafından oynamamaktadır. Oyunun kapladığı alan ise yaklaşık 80 MB civarındadır. En az 4.1 Android sürümüne cihazlarda oynayabileceğiniz oyun için yüksek cihaz özelliklerine de gerek yoktur.

Wolvesville – Werewolf Online APK indir

Kendi karakterinizi oluşturup arkadaşlarınızla birlikte gerçek zamanlı oynayabileceğiniz rol yapma oyunudur. Wolvesville – Werewolf Online APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip köyünüzü kurun ve köyünüze zarar vermek isteyen kötü güçlere karşı güçlü bir savunma oluşturun.