World War Heroes Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

World War Heroes Apk indir
World War Heroes Apk indir

World War Heroes Apk indir

Android World War Heroes WW2 FPS APK indir, 2. Dünya savaşını konu olan World War Heroes savaş oyununu ücretsiz gerçek oyuncularla online savaşın....

Android World War Heroes WW2 FPS APK indir, 2. Dünya savaşını konu olan World War Heroes savaş oyununu ücretsiz gerçek oyuncularla online savaşın.

World War Heroes APK WW2 FPS, bir savaş oyunu olup Kıbrıs’ta geliştirilmiştir. Milyonlarca kişi tarafından ilgi gören oyun ikinci dünya savaşını konu almaktadır. Savaş oyunlarını sevenlere hitap etmekle birlikte farklı yaş grubundaki pek çok kişi tarafından oynanmaktadır.

World War Heroes WW2 FPS Savaş Oyunu

Berlin’de başlayan oyunda pek çok farklı tank mevcuttur. Başta Alman ve Rusya’nın tankları olmak üzere pek çok ülkenin tankı ve ağır silahları bulunmaktadır. Silah tasarımlarının gerçekçiliği oyunu çok daha ilgi çekici hale getirmektedir.

World War Heroes WW2 FPS Android APK oyununda farklı haritalar bulunmaktadır. 7 farklı harita bulunması sayesinde oyunu oynarken hiçbir zaman sıkılmanız mümkün olmaz. Seçtiğiniz ülkeye ait savaş ekipmanlarından dilediğinizi kullanabilirsiniz.

WW2 online FPS savaş oyununda tankların içerisinde yer almanız mümkündür. Tankları kendiniz sürmekle birlikte dilerseniz dışarıdan görünüm modunu da açabilirsiniz. World War Heroes WW2 FPS oyununda toplam 57 adet silah bulunmaktadır. Ayrıca oyun geliştiricileri oyuncuların beklentileri doğrultusunda yeni güncellemeler de yapılmaktadır. Rakiplerinizin zayıf yönlerini göz önünde bulundurarak dilediğiniz silahları seçebilir ve savaşın tadını çıkarabilirsiniz.

World War Heroes WW2 FPS APK indir

Gerçek oyuncularla online savaş yapabileceğiniz FPS oyununda 7 efsanevi 2. Dünya Savaşı muharebe alanında savaşıyorsunuz. Çeşitli silahlar ve haritalarda 57 özgün silah: tabancalar, tüfekler, makineli tüfekler, pompalılar ve kendi tankınızı sürerek savaşıyorsunuz. World War Heroes APK Android dosyasını Android telefon ve tabletlerinize buradan indirebilirsiniz.

World War Heroes Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamedevltd.wwh&referrer=utm_source%3Dindirvip.com