Xtreme Motorbikes İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Xtreme Motorbikes
Xtreme Motorbikes

Xtreme Motorbikes

Android Xtreme Motorbikes APK indir, gerçekci 3D grafikler sunan ve gerçekci motor sesleri olan Xtreme Motorbikes ücretsiz indirip en iyi gerçekci motosiklet simülatörü...

Android Xtreme Motorbikes APK indir, gerçekci 3D grafikler sunan ve gerçekci motor sesleri olan Xtreme Motorbikes ücretsiz indirip en iyi gerçekci motosiklet simülatörü yarış oyununu oynayın.

Xtreme Motorbikes, bir motor yarışı olup 1 milyonun üzerinde kişi tarafından aktif olarak kullanılmaktadır. Cihazınızda yaklaşık 52 MB yer kaplamaktadır. İhtiyaç duyacağınız Android sürümü ise 5.0’dır. Avusturyalı oyun yapımcılar tarafından geliştirilen oyun oyuncuların beklentileri doğrultusunda zaman içerisinde güncellenmektedir.

Xtreme Motorbikes Yarış Oyunu

Xtreme Motorbikes APK dosyasını indirerek kolaylıkla yükleyebileceğiniz oyunda farklı sürüş seçenekleri mevcuttur. Dilerseniz serbest sürüş modunda oyunu öğrenerek yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz. Dilerseniz de diğer oyuncularla yarışa başlayabilirsiniz.

Hızı sevenlere hitap eden oyunda 20’nin üzerinde motosiklet seçeneği vardır. Ayrıca aracınızın hemen her bölümü üzerinde değişiklik yapabilirsiniz. Böylece binlerce farklı kombinasyon karşınıza çıkmaktadır. Aracınızı istediğiniz renge boyayabilir ve farklı stickerler kullanarak istediğiniz görünüme ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Xtreme Motorbikes Android APK motor yarışı oyunu 3D grafikleri sayesinde gerçekçi bir sürüş deneyimi yaşamanızı mümkün kılan oyundaki sesler gerçek motosikletlerden kaydedilmiştir. Oyuna başlarken kendi karakterinizi oluşturmanız mümkündür. Ayrıca dilediğiniz zaman binici ya da yolcu üzerinde değişiklikler de yapabilirsiniz. Farklı mod seçenekleri sayesinde uzun süreler boyunca sıkılmadan oynayabileceğiniz oyunda tarafınıza verilen görevleri tamamlamanız mümkündür. Bu sayede aracınızı daha da geliştirebilirsiniz.

Xtreme Motorbikes Android APK indir

Gerçekci fiziksel sürüş ve gerçekci oyun yansıması sunan 3D grafikler ile karşımıza çıkan motor yarış oyununda en iyi motor sesini ve sürüş desteği veren oyunlardan birisi olduğunu söyleyebilirim. Xtreme Motorbikes APK indirip Android telefon ve tabletlerinizde oynayabilirsiniz.