Spotify İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Spotify

Spotify

Android Spotify APK indir, müzik ve podcast’ler ücretsiz dinle ve Spotify müzik indirme uygulaması ile yeni müzikler keşfet ve seveceğin podcast’ler bul. Spotify,...

Android Spotify APK indir, müzik ve podcast’ler ücretsiz dinle ve Spotify müzik indirme uygulaması ile yeni müzikler keşfet ve seveceğin podcast’ler bul.

Spotify, bir müzik uygulaması olup milyonlarca kişi tarafından kullanılmaktadır. Yaşamının her anına müziği dahil etmek isteyenlerin tercihi olan uygulama kullanıcı dostu tasarımı ve yeni şarkıları keşfetmenizi sağlayan algoritması ile dikkat çekmektedir.

Spotify Android APK indir

Spotify APK dosyasını indirdikten sonra uygulamayı kurabilirsiniz. Kullanım öncesinde ise bir Spotify hesabı oluşturmanız gerekecektir. Bunun için mail adresinizi kullanabileceğiniz gibi Facebook ya da Google hesabınızı da kullanabilirsiniz.

Spotify Müzik Dinleme İndirme Uygulaması

Üyeliğinizle giriş yaptıktan sonra arama bölümüne istediğiniz sanatçı ya da şarkının adını girerek aratabilir ve zaman kaybetmeden dinlemeye başlayabilirsiniz. Ana sayfanızda en hit şarkıları görebilirsiniz. İlerleyen süreçte Spotify müzik dinlemeye devam ettikçe bu bölümde kişiselleştirilmiş öneriler de görebileceksiniz.

Spotify Android müzik indirme uygulaması sanatçı ve şarkılara özel çalma listeleri de barındırır. Bu sayede sevdiğiniz bir şarkının benzerlerini bularak yeni parçaları dinlemiş olursunuz. Postcastler sayesinde boş zamanlarınızı değerlendirebilir ve sevdiğiniz isimlerin sohbetlerine ortak olabilir.

Spotify Android APK dosyasını indirip müzik dinleme ve indirme yapabilirsiniz. Sevdiğiniz müzik ve podcast’leri ücretsiz dinleyebilirsiniz. Yeni müzikler keşfetme ve sana özel çalma listeleri yada yeni sanatçıları keşfedebilirsiniz. Spotify: Müzik ve Podcast’ler ile kendi listelerinizi oluşturmanız da mümkündür. Bu sayede sevdiğiniz şarkıları gruplayarak bir araya toplayabilir ve isterseniz arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Ayrıca premium sürüm için çevrim dışı müzik dinleme özelliği de mevcuttur.

Spotify Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spotify.music&referrer=utm_source%3Dindirvip.com

Ücretsiz müzik dinleme uygulamaları, müzik indirme ve mp3 müzik çalar uygulamalarını indirme istiyorsanız kategorimize tıklayarak indirebilirsiniz. Android müzik dinleme uygulaması indirmek için buraya tıklayarak indirme gerçekleştirebilirsiniz.