Trendyol Online Alışveriş İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Trendyol Online Alışveriş
Trendyol Online Alışveriş

Trendyol Online Alışveriş

Android Trendyol Online Alışveriş APK indir, Trendyol mobil uygulaması ile hızlı sanal market alışverişi ve sana özel kampanyalı indirimli ürünleri kaçırma! Trendyol Online...

Android Trendyol Online Alışveriş APK indir, Trendyol mobil uygulaması ile hızlı sanal market alışverişi ve sana özel kampanyalı indirimli ürünleri kaçırma!

Trendyol Online Alışveriş, bir e-ticaret uygulamasıdır. İnternet üzerinden kolaylıkla alışveriş yapmanızı mümkün kılan uygulama sayesinde market ve mağazalarda bulabileceğiniz tüm ürünlere daha uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

Trendyol Android APK indir

Kullanıcı dostu tasarımı ile ön plana çıkan uygulamayı Trendyol APK dosyasını indirerek kolaylıkla kurabilirsiniz. Dilerseniz bir üyelik oluşturmadan alışveriş yapmanız mümkündür. Ancak uygulamanın tüm avantajlarından faydalanabilmek için bir üyelik oluşturmanız önemlidir.

Trendyol Online Alışveriş Uygulaması

Mail adresinizi girip bir şifre belirleyerek Trendyol Online Alışveriş üyeliğinizi oluşturabilirsiniz. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra kategorileri inceleyebilir ya da arama çubuğunu kullanarak doğrudan aradığınız ürünü bulabilirsiniz.

Beğendiğiniz ürünleri favorilerinize ekleyebilir ve fiyatları düştüğünde bildirim alabilirsiniz. Ayrıca satın almak istediğiniz ürün stokta bulunmuyorsa gelince haber ver özelliğinden faydalanabilirsiniz. Trendyol cüzdan kullanarak alışverişlerinizde ödediğiniz tutarın bir kısmını alabilirsiniz. Üstelik cüzdan özelliği sayesinde kredi kartınızı hesabınızda kayıtlı tutmanıza da gerek kalmaz. Trendyol cüzdanı telefon numaranızla aktifleştirebilirsiniz.

Trendyol Andrpid APK indiri online alışveriş uygulamasını kullanarak kendi koleksiyonunuzu da oluşturabilirsiniz. Bu sayede ürünleri gruplayabilir ve daha sonra inceleyebilirsiniz. Ayrıca oluşturduğunuz koleksiyonu sevdiklerinizle de paylaşabilirsiniz.

Trendyol Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=trendyol.com&referrer=utm_source%3Dindirvip.com

Trendyol online alışveriş uygulaması yanı sıra rakibi olan GittiGidiyor Android APK uygulamasını indirmek için buraya tıklayarak ücretsiz indirme gerçekleştirebilirsiniz. GittiGidiyor APK indir yaparak ücretsiz indirip online market alışverişinizi hızlıca yapabilirsiniz.