Vine İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Vine

Vine

Android Vine APK indir, Vine kamerauygulaması ile kısa videolar çekebilir, fotoğraf paylaşabilir, fotoğraf ve video filtre efektleriyle düzenlemeler yap paylaş. Vine, popüler sosyal...

Android Vine APK indir, Vine kamerauygulaması ile kısa videolar çekebilir, fotoğraf paylaşabilir, fotoğraf ve video filtre efektleriyle düzenlemeler yap paylaş.

Vine, popüler sosyal medya uygulamalarından birisi olup kısa videolar paylaşmanızı mümkün kılmaktadır. Saniyeler içerisinde oluşturabileceğiniz videoları arkadaşlarınızla paylaşabilir ve bir anda fenomen haline dönüşebilirsiniz.

Vine Android APK indir

Yüksek cihaz özellikleri gerektirmeyen Vine Android APK uygulaması cihazınızda 60 megabayt yer kaplamaktadır. İhtiyaç duyacağınız en düşük Android sürümü ise 5.0’dır.

Eğer cihazınız dışarıdan yüklemelere izin vermiyorsa öncelikle bu izni vermelisiniz. Daha sonra Vine APK dosyasını indirebilir ve uygulamanın kurulum işlemlerini tamamlayabilirsiniz. Vine uygulamasını kullanmak için bir hesap oluşturmanız gerekmektedir. Saniyeler içerisinde hesabınızı oluşturmanız ve sonrasında bu hesap bilgilerini kullanarak giriş yapmanız mümkündür.

Vine Kamera Uygulaması

Profilinize girerek bir video oluşturmanız ve bu videoya izin vererek paylaşmanız oldukça kolaydır. İsterseniz konum eklemeniz de mümkündür. Oldukça kolay şekilde kullanabileceğiniz uygulamayla çekim yapmak için tek tuşa basmanız yeterlidir. Parmağınızı tuştan çektiğinizde kayıt duracağından istediğiniz kurguyu oluşturmak çok daha kolay olacaktır.

Uygulamayı kullanarak paylaşım yapabileceğiniz gibi ilgi alanlarınıza yönelik içerikleri de takip edebilirsiniz. Fenomenlerini videolarını seyredebilir ve keyifli zamanlar geçirerek boş zamanlarınızı değerlendirebilirsiniz.

Vine sosyal medya platformu Twitter tarafından geliştirilen bir uygulamadır. Ancak Vine kapatılması nedeniyle artık sadece fotoğraf düzenleme, video oluşturma, filtreler ve düzenleme araçları ile hizmet vermesinden dolayı buraya sizlere Twitter APK indirmek için linkini bırakıyorum.

Vine Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=co.vine.android&referrer=utm_source%3Dindirvip.com