YouTube Studio İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

YouTube Studio

YouTube Studio

Android YouTube Studio APK indir, YouTube kanalınızı mobilden yönetmenizi sağlayan YouTube Studio ücretsiz indirip video düzenleme ve yayınlama yapın. YouTube Studio, Youtube kanalınızı...

Android YouTube Studio APK indir, YouTube kanalınızı mobilden yönetmenizi sağlayan YouTube Studio ücretsiz indirip video düzenleme ve yayınlama yapın.

YouTube Studio, Youtube kanalınızı yönetmenizi sağlayan Android uygulamasıdır. Kanal sahiplerinin favori uygulamalarından birisi olan YouTube Studio Google tarafından geliştirilmiş olup dünyanın farklı ülkelerindeki milyonlarca kişi tarafından kullanılmaktadır.

YouTube Studio Uygulaması

Kullanıcı dostu ara yüzü sayesinde kanalınıza tek tıkla video yüklemeniz, yorumlarınızı takip etmeniz ya da istatistiklere göz atmanız mümkündür.

YouTube Studio APK dosyasını saniyeler içerisinde indirdikten sonra uygulamanın kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz. Eğer hali hazırda bir Youtube hesabınız ve kanalınız bulunuyorsa var olan bilgilerinizi kullanabilirsiniz. Aksi takdirde bir üyelik ve kanal oluşturmanız gerekmektedir.

Uygulamanın dashboard bölümünde kanalınıza ait özet bilgileri görmeniz mümkündür. Videolar bölümünde daha önce yüklediğiniz videolar gösterilecektir. Bu bölümden yeni video eklemeniz de mümkündür. Dilerseniz bir izleme listesi oluşturabilirsiniz. Bu sayede takipçileriniz içeriklerinizi daha kolay takip eder ve benzer videolara ulaşabilir.

Yorumlar bölümünde ise gelen tüm yorumları görmeniz mümkündür. Videolarınıza gelen yorumları cevaplayabilir ya da uygun olmadığını düşündüğünüz yorumları silebilirsiniz. Ayrıca ayarlar bölümünden kanalınızın ayarlarını değiştirmeniz de son derece kolay olacaktır.

YouTube Studio Android APK indir

Resmi YouTube uygulaması olan YouTube Studio APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirebilirsiniz. YouTube kanalınıza videoların ne zaman yayınlanacağını seçebilir, videolara küçük resimler ekleyebilir ve video düzenlemeleri gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca videolara gelen yorumları filtremele seçeneklerini kullanabilir ve yanıtlayabilirsiniz. YouTube Studio Android APK dosyası ile kanal ve video performansını izleyebilirsiniz.

YouTube Studio Android indir: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.youtube.creator&referrer=utm_source%3Dindirvip.com