ZEDGE Zil Sesi, Duvar Kâğıdı İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

ZEDGE Zil Sesi, Duvar Kâğıdı
ZEDGE Zil Sesi, Duvar Kâğıdı

ZEDGE Zil Sesi, Duvar Kâğıdı

Android ZEDGE Zil Sesi, Duvar Kâğıdı APK indir, milyonlarca ücretsiz Zedge arka plan duvar kağıdı, zil sesi, alarm ve bildirim sesi indir. ZEDGE...

Android ZEDGE Zil Sesi, Duvar Kâğıdı APK indir, milyonlarca ücretsiz Zedge arka plan duvar kağıdı, zil sesi, alarm ve bildirim sesi indir.

ZEDGE Zil Sesi, Duvar Kâğıdı, bir cihaz özelleştirme uygulamasıdır. Minimum 5.0 ve üzeri Android işletim sistemli cihazlarda kullanılan uygulama ile ücretsiz zil sesleri ve duvar kağıtları indirme imkânınız bulunmaktadır.

ZEDGE Zil Sesi, Duvar Kâğıdı Uygulaması

Piyasadaki en başarılı uygulamalardan birisi olup kendi zevklerinize uygun binlerce farklı seçenek mevcuttur. ZEDGE duvar kağıdı uygulamasında indirmiş olduğunuz duvar kağıtlarını arka plan resmi olarak kullanabileceğiniz gibi kilit ekranınızda da faydalanabilirsiniz. Ayrıca cihazınızın özelliklerine uygun değişik seçenekler bulunmaktadır. İsterseniz HD duvar kağıtları arasından seçim yapabilirsiniz. İsterseniz de 3 boyutlu ya da hareketli duvar kağıtlarını kullanmayı tercih edebilirsiniz.

İndireceğiniz Zedge zil sesi uygulaması sayesinde telefonunuzdaki klasik zil sesleri yerine kendinizi ifade eden seçenekleri kullanmış olursunuz. Ayrıca indirdiğiniz sesleri alarm olarak da kullanabilirsiniz. Bu sayede uyanırken kendinize uygun sesleri duyma imkânı bulursunuz.

ZEDGE Zil Sesi ve Duvar Kağıdı uygulamasında aradığınız özel bir ses ya da arka plan resmi bulunmuyorsa kategoriler bölümünü inceleyebilirsiniz. Bu bölümlerde anime, hayvanlar, ünlüler gibi seçeneklerden dilediğinizi inceleyebilirsiniz. Zedge APK indirip özellikle sevdiğiniz bir renk varsa bu renklerin ağırlıklı olduğu arka plan resimlerini de görebilirsiniz.

ZEDGE Zil Sesi, Duvar Kâğıdı Android APK indir

Zedge Android mobil uygulaması içerisinde HD duvar kağıdı, canlı duvar kağıdı, alarm sesi veya zil sesi indirip cihazınızı kişiselleştirebilirsiniz. ZEDGE Zil Sesi Duvar Kağıdı APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip kullanabilirsiniz. Zedge zil sesi ve alarm sesi arayabilir ya da dilediğiniz her şeyi aratarak bulabilirsiniz. Ayrıca Android grafik fotoğraf uygulamaları kategorimize giriş yaparak daha fazla grafik ve Android fotoğraf uygulamalarına ulaşarak indirebilirsiniz.

ZEDGE Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=net.zedge.android&referrer=utm_source%3Dindirvip.com