ZOOM Cloud Meetings APK İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

ZOOM Cloud Meetings APK
ZOOM Cloud Meetings APK

ZOOM Cloud Meetings APK

Android ZOOM Cloud Meetings APK indir, 100 kişiye kadar video toplatıları sunan ZOOM Cloud Meetings ücretsiz indirip anlık mesajlaşma ve videolu toplantı yap....

Android ZOOM Cloud Meetings APK indir, 100 kişiye kadar video toplatıları sunan ZOOM Cloud Meetings ücretsiz indirip anlık mesajlaşma ve videolu toplantı yap.

ZOOM Cloud Meetings, bir haberleşme uygulamasıdır. Bu uygulama sayesinde nerede olursanız olun toplantılarınıza katılabilir ya da online eğitimler düzenleyebilirsiniz.

ZOOM Cloud Meetings Uygulaması

Ses ve görüntü kalitesini bozmadan iletmesi ile ön plana çıkan uygulamayı ZOOM Cloud Meetings APK dosyası sayesinde kurulumu kolaylıkla tamamlayabilirsiniz. Daha sonra bir Zoom hesabı oluşturarak arkadaşlarınızla görüşmeye başlayabilirsiniz.

100 kişilik video toplantıları yapabilen uygulamada yer alan takvim sayesinde gününüzü kolaylıkla planlayabilir ve randevularınızı oluşturabilirsiniz. Ekleyeceğiniz hatırlatmalar sayesinde her yere zamanında yetişebilir ve zamanınızı daha verimli kullanırsınız.

Cihazınızın her iki kamerasını da kullanabileceğiniz uygulamaya arkadaşlarınızı ekleyebilir ve dilerseniz özel görüşmeler yapabilir dilerseniz de grup toplantıları oluşturabilirsiniz. Grup toplantılarında farklı erişim düzeyleri planlayabileceğiniz uygulama sayesinde tarafınıza gelen aramaları da yönetebilirsiniz.

Yolculuk için özel modu bulunan ZOOM Cloud Meetings Android uygulaması sayesinde sürüş güvenliğinden ödün vermeden toplantılara katılmanız mümkündür. Anlık sınırsız mesajlaşma özelliği ile istediğiniz metinlerin yanı sıra dosyaları da gönderebilirsiniz.

ZOOM Cloud Meetings uygulamasının en güzel yanı ise farklı uygulamalarla entegre olarak kullanılabiliyor olmasıdır. Bu sayede uygulamayı çok daha kompleks hale çevirmeniz mümkün olacaktır.

ZOOM Cloud Meetings Android APK indir

Anlık mesajlaşma desteği ve heryerde video toplantıları sunan ZOOM Cloud Meetings APK dosyası Android telefon ve tabletlere ücretsiz 155 MB dosyasını indirip heryerden video toplantılarına katılabilirsiniz. Sınırsız mesajlaşmanın yanı sıra, yüksek düzeyde güvenlik desteği, dosya ve fotoğraf gönderme işlemleri sunmaktadır. Daha fazla sosyal ağ uygulamalarını ücretsiz indirmek istiyorsanız kategorimize buradan giriş yapabilirsiniz. Görüntülü sohbet uygulamaları tıklayarak anlık mesajlaşma, sesli konuşma ve buna benzer toplantı uygulamalarını indirebilirsiniz.

ZOOM Cloud Meetings Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=us.zoom.videomeetings&referrer=utm_source%3Dindirvip.com