Home Redecor : Design Makeover İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Home Redecor : Design Makeover
Home Redecor : Design Makeover

Home Redecor : Design Makeover

Android Home Redecor : Design Makeover APK indir, ev tasarımı oyunu ile 3’lü eşleştirme oyunu bir arada olan Home Redecor : Design Makeover...

Android Home Redecor : Design Makeover APK indir, ev tasarımı oyunu ile 3’lü eşleştirme oyunu bir arada olan Home Redecor : Design Makeover tasarım oyunudur.

Home Redecor : Design Makeover oyunu içerisinde hem ev tasarlıyor hemde 3’lü eşleştirme görevlerini tamamlayarak heyecan ve mutluluk verici bir oyundur. Sevimli küçük karo küpleri ile boş zamanlarınızda mutluluk verici oyunu oynayabilirsiniz.

Home Redecor : Design Makeover Nasıl Oynanır

Oyun içerisinde birde fazla seviye bulunmaktadır. Tasarımcı ruhuna sahip olan oyuncuları ilgi duyduğu bir oyundur. Home Redecor : Design Makeover APK oyununda ev tasarımcısı oluyor ve çeşitli tarzlarda modeller tasarlıyorsunuz. Egzotik, modern ve şık evlerin tasarımı tamamen size aittir.

Home Redecor : Design Makeover Android APK oyunu içerisinde bulaşık makinası, saksı, bitki, hoparlör, lamba ve daha birçok ev eşyası yer almaktadır. Ev tasarım oyunundaki aynı türdeki yatağı, kanapeyi, küvet ve daha bir çok eşyayı 3’lü eşletşirme yapıyorsunuz. Eğlenceli Home Redecor : Design Makeover oyununda tarzını ve çeşitli tasarım eşyalarını bir araya getirerek oynuyorsunuz.

Home Redecor : Design Makeover APK indir

Birçok tasarım ve 3’lü eşleştirme oyunlarından farklı bir oyun tarzı sunan Home Redecor : Design Makeover APK dosyasını Android telefon ve tabletlere 200 MB dosyasını indirip oynamaya başlayabilirsiniz. 3’lü eşleştirme oyunu stresini azaltacak ve gün içinde mutluluk verici salgılar salgılamanıza yardımcı olacaktır. Buna benzer oyunları indirmek için Android APK oyun indir kategorimize giriş yaparak daha fazla oyuna ulaşabilirsiniz.

Home Redecor : Design Makeover Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=match.makeover.home.design.free.tile.puzzle.game&referrer=utm_source%3Dindirvip.com