Adobe Photoshop Mix İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Adobe Photoshop Mix

Adobe Photoshop Mix

Android Adobe Photoshop Fix APK indir, fotoğraf rötuşlama ve düzenleme uygulaması Adobe Photoshop Fix ücretsiz indir ve görüntü netleştirme parlaklık yap. Adobe Photoshop...

Android Adobe Photoshop Fix APK indir, fotoğraf rötuşlama ve düzenleme uygulaması Adobe Photoshop Fix ücretsiz indir ve görüntü netleştirme parlaklık yap.

Adobe Photoshop Mix APK uygulaması ile kullanıcılar istedikleri zaman fotoğraflar üzerinde değişiklikler yapabilmekte, kırpma ve farklı filtreler uygulayabilmektedir. Oluşturulan birbirinden farklı görseller sosyal medya uygulamalarında diğer kişiler ile paylaşılabilir. Uygulama sayesinde daha kaliteli görseller elde edilebilmektedir. İstenilen her yerde fotoğraflar üzerinde değişiklik yapma imkânı bulunmaktadır.

Adobe Photoshop Mix APK uygulaması android cihazlarda oluşturulan görsellerin, masaüstüne gönderilmesine ve dikkatli bir şekilde incelenmesine yardımcı olur. Uygulama üzerinde herhangi bir photoshop dosyası açılabilir ve tekrardan düzenlenerek masaüstüne gönderilebilir. Adobe Photoshop Mix kullanıcıları uygulamayı ücretsiz bir şekilde kayıt olabilmektedirler. Uygulama çevrimiçi olarak çalışmaktadır ve 13 yaş üstü kullanıcılar için uygundur.

Adobe Photoshop Mix APK Uygulamasının Özellikleri Nelerdir?

Adobe Photoshop Mix APK uygulaması görseller üzerinde gelişmiş photoshop özellikleri ile kaliteli bir oluşum sağlamaktadır. Uygulamanın özelliklerinden bahsedilecek olursa;

  • Fotoğraflarının renk düzeylerinin ayarlanması konusunda kullanıcılara yardımcı olmaktadır. Hazır filtreler kullanarak, daha güzel fotoğraflar elde edilebilmektedir.
  • Kullanıcılar fotoğrafların istenmeyen bölümlerini kırpmak veya silmek gibi işlemleri uygulama üzerinden gerçekleştirebilirler.
  • Uygulamada işlem gören fotoğrafların orijinal hâlleri saklanmaktadır.
  • Birden fazla fotoğraf pürüzsüz bir şekilde birleştirilebilmektedir.
  • Uygulamada düzenlenen fotoğraflar kolay bir şekilde sosyal medyada paylaşılabilir.

Adobe tarafından geliştirilen bir diğer fotoğraf düzenleme, hızlı ve kolay kolaj oluşturma uygulaması olan Photoshop Express APK indirip Android telefon ve tabletlerde fotoğraf düzenlemeleri yapabilirsiniz. En iyi Photoshop uygulamalarından birisi olan Photoshop Express APK dosyasını buradan tıklayarak indirin.

Adobe Photoshop Mix indir