Android Auto – Google Maps İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Android Auto – Google Maps
Android Auto – Google Maps

Android Auto – Google Maps

Android Auto – Google Maps, Media & Messaging APK indir, arabayla yol tarifi alabilen Android Auto yola odaklanmanızı, kısa mesaj gönderir ve Google...

Android Auto – Google Maps, Media & Messaging APK indir, arabayla yol tarifi alabilen Android Auto yola odaklanmanızı, kısa mesaj gönderir ve Google ile konuş.

Android Auto – Google maps, media & messaging APK uygulaması, yolcuların araçlarında geçirdikleri sürenin daha eğlenceli ve keyifli geçmesine yardımcı olan yol arkadaşıdır. Yolculuk sırasında uygulamada var olan özellikler, kullanıcıların istedikleri uygulamayı açmasına ve kolay bir şekilde uygulamayı kullanmasına yardımcı olmaktadır. Basit bir arayüze sahiptir. Aynı zamanda güçlü ses sistemi ve büyük boyutlarda bulunan düğmeleri sayesinde kullanım kolaylığı sağlar. Android Auto APK uygulamasını kullanabilmesi için android 5.0 ve üstü sürüme sahip olan telefonlar gereklidir. Uygulama 400’ün üzerinde otomobil modelini destekler. Araç sahipleri uygulamanın araca uyup uymadığını araştırarak, doğru tercihi yapabilirler.

Android Auto – Google Maps, Media & Messaging APK Uygulamasının Özellikleri Nelerdir?

Android auto – google maps, media & messaging APK birbirinden farklı özelliklere sahiptir. Bahsedilecek olursa;

  • Google asistan takvimini kullanıcılara göre ayarlayarak, ne zaman nerede olunması gerektiğini belirlemektedir.
  • Gerçek zamanlı olarak trafik kurallarını ve navigasyon desteğini kullanıcılara sunmaktadır.
  • Google asistan desteği sayesinde arama yapmayı ve gelen aramaları cevaplamayı kolay ve basit bir şekilde gerçekleştirmeye yardımcı olmaktadır.
  • Bilgi ve eğlence sistemi oldukça geniştir. Kullanıcılar istediklerim müziği, haberleri ve birçok etkinliği uygulama üzerinden takip edebilirler.
  • http://android.com/auto adresinden Android Auto ve uyumlu araçlar hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Android Auto APK indir