ICQ İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

ICQ

ICQ

ICQ Chat Mesajlaşma Programı indir Download ICQ indir, görüntülü konuşma uygulaması ICQ Windows 10 Türkçe ve ücretsiz indirebilirsiniz. ICQ bu mesajlaşma programıyla istediğiniz...

ICQ Chat Mesajlaşma Programı indir Download

ICQ indir, görüntülü konuşma uygulaması ICQ Windows 10 Türkçe ve ücretsiz indirebilirsiniz. ICQ bu mesajlaşma programıyla istediğiniz şekilde sevdiklerinizle iletişimi sağlayabileceksiniz. Programın son sürümünü sitemizden tamamen ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Sınırsız bir kullanımı vardır. Kurulumu ve kullanımı oldukça basittir. Şimdi sizlere programın tanıtımını ve özelliklerini en güzel biçimde anlatmaya çalışacağız.

ICQ Windows 10 Türkçe indir

ICQ Instant Messenger ile sesli sohbeti, e-posta gönderim işlemlerini, SMS gönderimlerini, posta alımlarını, dosya transferlerini ve URL gönderme gibi bir çok işlemleri yapabilen çok fonksiyonlu ücretsiz bir programdır. Eğer ki kişisel bilgisayarınız dan uzakta iseniz herhangi bir bilgisayar dan çalışır web tabanlı ICQ2Go kullanarak ulaşabilirsiniz. ICQ istemcisini kullanarak arkdaşlarınızla veya sevdiklerinizle sohbet edebilirsiniz.

ICQ Instant Messenger programına kısa yollar oluşturarak istediğiniz işlemleri daha çabuk bir şekilde bitirmenizi sağlayacaktır. ICQ Windows 10‘da çoklu sohbetler, video oturumları, ve müşteri mesaj penceresinden arkadaşlarınıza rehber tebrik kartları ve davetiyeler gönderebilirsiniz. Mesaj penceresinden ayrıca fotoğraf veya animasyonlu içerikler görüntüleyebilir gönderebilirsiniz.

ICQ Türkçe görünrülü konuşma uygulamasında kullanım deneyimini zenginleştirebilmek için kullanıcılar için üretilmiş web tabanlı uygulamalar vardır. Bu uygulamalardan birisi olan ICQ Xtraz uygulamasıdır. Arkadaşlarınıza müzikler paylaşabilir oyunlar araçlar eğlenceli dosyalar gönderebilirsiniz. Faydalı uygulamaları ile bu özelliklerden faydalanabilirsiniz. İstediğiniz gibi bir çok eklentiler ve Xtraz galerisi yükleyebilir Xtraz listesi oluşturabilirsiniz.

ICQ Görüntülü Konuşma Programı Özellikleri

  • Resim, Müzik, Video ve animasyonlar paylaşabilir gönderimleri alabilirsiniz.
  • Hızlı anlık mesajlar iletebilir.
  • Dosya transferi yapabilir.
  • Uzakta iseniz bilgisayarına bağlanıp çalışabilirsiniz.
  • Arkadaş ve ailenizle çok sohbetler kurabilirsiniz.

ICQ Türkçe Programı Nasıl Kullanılır Kurulur Video Anlatımı

Not: Değerli kullanıcılarımız aşağıdaki videoyu şiddetle sonuna kadar izlemenizi tavsiye ediyoruz. Çünkü videoyu seyretmeniz halinde programın özelliklerini tümünü bilerek kullanmaya başlayacaksınız. Programdan alınan verimlilik bu sayede artmış olacaktır. Şimdi den iyi günler de kullanmanız dileklerimizle..