MX Player indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

MX Player indir

MX Player indir

MX Player Son Sürüm Video Oynatıcı Android MX Player APK indir, tüm ses ve video formatını oynatabilen MX oynatıcı altyazı desteği olan video...

MX Player Son Sürüm Video Oynatıcı Android MX Player APK indir, tüm ses ve video formatını oynatabilen MX oynatıcı altyazı desteği olan video oynatıcıdır.

MX player APK indir, hemen hemen her mobil cihazda bulunan video oynatıcı programıdır. Günümüzde en çok kullanılan uygulamalar arasında yer alır. Uygulama sayesinde birçok dizi ve film kolay ve basit bir şekilde izlenebilmektedir. Uygulamada yer alan yabancı filmleri, Hollywood filmlerini, Hint filmlerini ve komedi şovlarını izleyerek keyifli bir zaman geçirme imkânı bulunmaktadır.

MX Player Android APK sürümü sayesinde istenilen her yerde uygulama kullanılabilmektedir. İnternetin olması gerekir. Tamamen ücretsiz olarak kullanıcılara sunulan sürümünün olmasının yanında pro olarak da kullanıcılara hizmet vermektedir. Android MX video oynatıcı APK sürümü reklam içerir, pro sürümü ise reklam içermemektedir.

MX Player APK indir ve Oynatıcı Özellikleri Nelerdir?

MX player APK birbirinden farklı dizi ve filmlerin izlenmesini sağlamasının yanında kullanıcılara birçok özellik sunmaktadır. Bu özelliklerden bahsedilecek olursa;

  • Uygulama çok çekirdekli kod çözme desteği sayesinde cihazların daha hızlı bir şekilde çalışmasına olanak sağlamaktadır.
  • Altyazı desteği sunmaktadır.
  • Uygulama kullanımı kolay bir şekilde kontrollerin sağlanmasını desteklemektedir.
  • Kullanıcılar ekran üzerinde yakınlaştırma ve uzaklaştırma işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirebilmektedir.
  • Uygulamanın olumlu özelliklerin yanında bir takım dezavantajları da bulunmaktadır. Bu dezavantajlar, sürekli olarak reklam çıkması, oynatılan videolarda sesin birkaç saniye sonradan gelmesi ve çerçeve gecikmelerinin belirmesi gibi durumlardır.
  • MX Player APK indir
  • MX Player son sürüm indir
  • MX video oynatıcı indir

MX Player APK indir