MX Player Codec (x86) indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

MX Player Codec (x86) indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciMX Media (formerly J2 Interactive)
  • DilTürkçe
  • Boyut8.8
  • Versiyon1.10.50

MX Player Codec (x86) indir

x86 işlemcisi için MX Player çözücüsü, Intel Atom, Intel Core family içerir. MX Player Codec (x86) APK indir, oynatıcı istemedikçe CODEC yükleme yapmayın....

x86 işlemcisi için MX Player çözücüsü, Intel Atom, Intel Core family içerir. MX Player Codec (x86) APK indir, oynatıcı istemedikçe CODEC yükleme yapmayın.

MX player codec (x86) APK 1.13.0 dosyası android işletim sistemine sahip cihazlarda kullanıma uygundur. Hızlı ve basit bir şekilde uygulamanın kurulumu gerçekleşebilir. APK dosyası temin edilecek olan sitenin, iyice araştırılması gerekir. Çünkü bu dosyanın güvenilir sitelerden indirilmesi önemlidir.

Bu şekilde yazılımın gerekli olduğu bütün yazılım dosyalarını indirebilmek mümkün olur. Bu yazılım, Inter core ve Inter atom ailesi ile uyumlu bir şekilde çalışmaktadır. Ayrıca x86 CPU’lar içinde kullanıma uygundur. MX player sayesinde, izlenmek istenen filmler daha keyifli bir şekilde izlenebilmektedir. Güzel bir film deneyimi yaşamak isteyen kişiler için bu uygulama en doğru tercih olacaktır.

MX Player Codec (x86) APK indir ve Özellikleri Nelerdir?

MX player codec (x86) APK dosyası kullanıcılarına sahip olduğu özellikler neticesinde çeşitli avantajlar sunmaktadır. Bu yazılım dosyası, MX player uygulamasının daha verimli bir şekilde kullanılmasını sağlar. MX Player Codec (x86) 1.13.0 ve 1.10.50 sürümlü yazılım dosyası olduğu için, yüklenebilmesi için cihazlarda MX player dosyanın yüklü olması gerekir. Bu uygulama yüklü olduğu cihazları test ederek, en uygun codec’i belirlemektedir. Bu doğrultuda MX player uygulaması, bu codec yazılımını talep etmedikçe, cihazlara yüklenmesi gerekmez.

MX Player Codec (x86) indir