Euro Coach Bus Simulator 3D indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Euro Coach Bus Simulator 3D indir
Euro Coach Bus Simulator 3D indir

Euro Coach Bus Simulator 3D indir

Euro Coach Bus Simulator 3D APK indir, en gerçekci euro tur otobüs simülatörü oyunudur. 360 Pixel Studio tarafından geliştirilen otobüs simülatörü oyununda farklı...

Euro Coach Bus Simulator 3D APK indir, en gerçekci euro tur otobüs simülatörü oyunudur. 360 Pixel Studio tarafından geliştirilen otobüs simülatörü oyununda farklı şehir ve arazi dışı gerçekçi ortamlarda otobüs sürün ve yolcu taşıyın.

Euro Coach Bus Simulator 3D APK oyunu; kontrolünün size verilmiş olduğu otobüsünüzü, kalabalık bir şehirde sürmenizi sağlayan bir simülasyon oyunudur. Özellikle araba sürme oyunlarını seven kişiler için iyi bir tercih olan oyunda, 6 farklı otobüs çeşidi bulunmaktadır. Kendi istediğiniz otobüsü seçme şansına sahip olduğunuz oyun; gerçekçi sürüş, gerçekçi yollar ve gerçekçi otogar gibi seçenekleri ile adeta sanal olmayan bir dünyaya sizleri davet etmektedir.

Euro Coach Bus Simulator 3D APK indir

Euro Coach Bus Simulator 3D APK Android sürümlü tablet ve cep telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz oyun içerisinde sizlere 20’den fazla görev verilmektedir. Mekan olarak pek çok yerden geçecek, farklı kamera açıları ile bu sürüş daha da keyifli hale gelecektir. Tamamen Türkçe olarak kurgulanmış olan oyun içerisinde trafik kuralları da oldukça önemlidir. Görevi hızlı tamamlamak ve yolcuları gidecekleri yere çabucak bırakmak, daha fazla para kazanmanız açısından önemlidir.

Eğer otobüs yerine tır simülasyonu oyunlarını oynamayı seviyorsanız Cargo Simulator 2019: Türkiye APK oyununu Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip oynayabilirsiniz. Türkiye haritasında yük taşıma ve tır simülator oyunu olan Cargo Simulator 2019: Türkiye APK indir yaparak buradan ücretsiz son sürüm indirin.