Ice Cream Inc. indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Ice Cream Inc. indir
Ice Cream Inc. indir

Ice Cream Inc. indir

Ice Cream Inc APK indir, dondurma severlerin dondurma satıcılığı yapabileceği bir oyundur. Kendi dondurma işletmenizde çeşitli dondurmalar yap ve sat. Ice Cream Inc....

Ice Cream Inc APK indir, dondurma severlerin dondurma satıcılığı yapabileceği bir oyundur. Kendi dondurma işletmenizde çeşitli dondurmalar yap ve sat.

Ice Cream Inc. APK Android oyunu olan kolay ve eğlenceli bir oynanış sunan oyundur. Hayalinizi kurduğunuz Dondurma A.Ş’yi kurabilirsiniz. Oyunda dondurma satıcısı ol ve dondurma satarak para kazan.

Ice Cream Inc. APK indir ve Oyunu Nasıl Oynanır?

Birbirinden lezzetli aromalara sahip dondurmaları kendi işletmenizde satarak para kazanıyorsunuz. Ice Cream Inc. APK Android oyunu içerisinde dondurmanızı bırakmak için dağıtıcı düğmesine basılı tutun ve müşterinin istediği dondurmayı vermeye çalışın. Son derece basit ve kolay bir oynanış sunan oyundur.

Dondurmalar çilek, kako, vanilya, limonlu ve daha birçok birbirinden lezzetli dondurmaları karıştırın. Ice Cream Inc. APK Android oyunu Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip oynamaya hemen başlayabilirsiniz.

Ice Cream Inc. Oyunu Özellikleri

  • Vanilyalı, çikolotalı ve çeşitli dondurmalar yap sat.
  • Ice Cream Inc. ücretsizdir.
  • Kolay kontrolleri ve basit bir oynanışı var.

Ice Cream Inc. Android indir

https://youtu.be/SzfB_XDZgKU