Craft City Loki indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Craft City Loki indir
Craft City Loki indir

Craft City Loki indir

Craft City Loki APK indir, hayatta kalma ve yaratıcı moduyla şehir inşa etme simlatör oyunu. Kendi şehrini inşa edebileceğiniz oyunda yeni dünyalar keşfedin....

Craft City Loki APK indir, hayatta kalma ve yaratıcı moduyla şehir inşa etme simlatör oyunu. Kendi şehrini inşa edebileceğiniz oyunda yeni dünyalar keşfedin.

Craft City Loki APK Android oyunu içerisinde çok büyük kaleler, tapınaklar ve kendi evinizi inşa edebileceğiniz blok simülasyonu oyunudur. Hayatta kalma modu ve yaratıcı modu bulunan bir blok simülatör oyunudur.

Craft City Loki APK indir ve Oyunu Nasıl Oynanır?

Şehir kurmak ve yeni şeyler inşa etmeyi sevenler için harika bir simülatör oyunudur. Craft City Loki APK Android oyunu içerisinde basit evlerden, en büyük kaleler ve sınırsız kaynaklar ulaşabilirsiniz. Oyunda bulunan çetelerden kalenizi ve şehrinizi savnmak için silahlar ve zırhlar geliştirin.

Evinizi bir kalede yada madende nasıl inşa edebileceğiniz öğrenin. Gizemli bir kübik Dünyada yaşamın tüm sırlarını keşfedebileceğiniz bir oyun yapısına sahiptir. Craft City Loki APK Android oyun dosyası 26 MB dosya boyutuna sahiptir. Ücretsiz ve son sürümünü indirin hemen oynamaya başlayın.

Craft City Loki Oyunu Özellikleri

  • Yaratıcı ve hayatta kalma modları.
  • Ücretsiz indirilebilir.
  • Yeni araç ve gereçler geliştirin.
  • Silah ve zırhları kendiniz yapın.
  • Kaleler, şehirler ve evler inşa edin.
  • Kolay bir oynanış ve kaliteli görseller.

Craft City Loki Android indir