Twerk Race 3D – koşu oyunu indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Twerk Race 3D – koşu oyunu indir
Twerk Race 3D – koşu oyunu indir

Twerk Race 3D – koşu oyunu indir

Twerk Race 3D – koşu oyunu APK indir, heyecan ve eğlence dolu Twerk yapılan 3D koşu oyunu Twerk yarış dans oyunudur. Poponuzu büyüterek...

Twerk Race 3D – koşu oyunu APK indir, heyecan ve eğlence dolu Twerk yapılan 3D koşu oyunu Twerk yarış dans oyunudur. Poponuzu büyüterek Twerk yaptığınız en iyi ve en başarılı koşu oyunudur.

Twerk Race 3D – koşu oyunu APK Android oyunu heyecan ve eğlence dolu yarışmalarda hedefiniz poponuzu büyüterek Twerk efsanesi olabilmektir. En başarılı Twerk dansçısı olabilme ünvanını kazanmak için çılgın engelleri geçerek ilerle.

Twerk Race 3D APK indir ve Oyunu Nasıl Oynanır?

Platform üzerinde bulunan sağlıklı yiyecekleri toplayarak ilerliyorsunuz. Twerk Race 3D – koşu oyunu APK Android oyununda besinleri topladıkça poponuz büyüyor. Hedefiniz en büyük kalçayla oyunu bitirmek olacaktır. Yarış pistinde çılgınca olan engeller var ve sadece hamburgerleri toplamak yeterli olmayacaktır.

Arcade kategorisinde bulunan ilerlemeli oyunda rakibinizi poponuzla dans pistinin dışına fırlatmak olacaktır. Bunu başarabilmek için sadece büyük eve en güçlü kalçalar bunu başaracak. Twerk Race 3D APK Android oyunu Android telefon ve tabletlerinize 67 MB dosya boyutunu indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Twerk Race 3D – koşu oyunu Özellikleri

  • Heyecan dolu bir popo çarpışması
  • Benzersiz bir koşu oyunu
  • Sağlam kalça darbeleri olan Twerk müsabakaları
  • Dinamik görseller ve basit oynanış

Twerk Race 3D Android indir