Frozen Honey ASMR APK indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Frozen Honey ASMR APK indir
Frozen Honey ASMR APK indir

Frozen Honey ASMR APK indir

Frozen Honey ASMR APK indir, donmuş bal ve jel jöle yapmanızı sağlayan Frozen Honey ASMR android oyunudur. Bu oyunda malzemelerle jel jöle ve...

Frozen Honey ASMR APK indir, donmuş bal ve jel jöle yapmanızı sağlayan Frozen Honey ASMR android oyunudur. Bu oyunda malzemelerle jel jöle ve bal yapın.

Frozen Honey ASMR APK Android oyunu TikTok’ta son zamanlarda Trend olan jel jöle ve bal yapmayı öğreten bir oyundur. Oyunda birden fazla meyveler bulunuyor. Bu meyveler ile nasıl yapılacağını öğrenebilirsiniz.

Frozen Honey ASMR APK indir ve Oyunu Nasıl Oynanır?

Bu tatmin edici oyunun içerisinde sizlere donmuş bal ve bal jöle yapmanızı sağlar. Frozen Honey ASMR APK Android oyunu içerisinde malzemeleri karıştırın, şişeye ekleyin, dondurun ve sıkın! Oyun içerisinde balmumu oyunları, mum zanaat ve diğer ASMR oyun çeşitleri vardır.

Çeşitli rengarenk meyvelerin ve şurupların bulunduğu bir oyundur. En tatmin edici donmuş bal jölesini hazırlayarak insanlara servis ederek puanlar kazanıyorsunuz. Frozen Honey ASMR APK Android oyunu Android telefon ve tabletlere ücretsiz indirebilirsiniz.

Frozen Honey ASMR Android indir