Kritik Strike: Çevrimi Oyunu indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Kritik Strike: Çevrimi Oyunu indir
Kritik Strike: Çevrimi Oyunu indir

Kritik Strike: Çevrimi Oyunu indir

Kritik Strike: Çevirme Oyunu APK indir, hem çevirimiçi hemde çevirimdışı oynanabilen oyundur. Critical Strike Offline (Kritik Strike: Çevrimi Oyunu) Android çok oyunculu online...

Kritik Strike: Çevirme Oyunu APK indir, hem çevirimiçi hemde çevirimdışı oynanabilen oyundur. Critical Strike Offline (Kritik Strike: Çevrimi Oyunu) Android çok oyunculu online bir oyundur.

Kritik Strike: Çevrimi Oyunu APK Android oyununda hem Terörist hemde Counter takımını seçerek oynayabilirsiniz. Çevirimiçi arkadaşlarınla yada çevirimdışı sistemdeki botlara karşı savaşın. 3D First Person Shooter özelliği bulunan Counter benzeri android oyunudur.

Kritik Strike: Çevrimi Oyunu APK indir ve Nasıl Oynanır?

Oyun içerisinde modern silahlar, gerçekci 3D grafikler ve eşsiz animasyonlar yer almaktadır. Kritik Strike: Çevrimi Oyunu APK Android ve iOS sürümü bulunan çok oyunculu bir oyundur. Terörist VS terörist takımları kurularak savaş yapılmaktadır. Oyundaki tek amaç öldürmek yada ölmektir. Vurabildiğiniz kadar adamı etkisiz hale getirerek en yüksek puanı kazanın.

Oyun içi silahları geliştirerek daha etkili kullanım oluşturabilirsiniz. Özel maç ve özel odalarda arkadaşlarınız ile birlikte oynayabilirsiniz. Herhangi bir oyun haritası oluşturabilir ve tüm kuralları siz belirleyebilirsiniz. Kritik Strike: Çevrimi APK Android oyunu Android telefon ve tabletlere 38 MB dosyasını indirip hemen oynayın.

Kritik Strike: Çevrimi Oyunu Özellikleri

  • Sezgisel kontrol ve kolay arayüz desteği.
  • Kaydır, çekme ve nişan al ateş etme.
  • 3D gerçekci grafikler ve animasyonlar.
  • Pvp türü aksiyonlarda 10 oyuncu.
  • Kendi klanınızı ve takımınızı oluşturun.
  • Dünyanın her yerinden diğer oyuncularla online oynayın.

Kritik Strike: Çevirme Oyunu indir yaparak buradan indirebilirsiniz. Critical Strike CS Offline ismiylede bilinen CS 1.6 indir benzeri bir oyundur. CS 1.6 bilgisayar için buradan indirebilirsiniz.