Hopping Heads indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Hopping Heads indir
Hopping Heads indir

Hopping Heads indir

Hopping Heads: Çığlık Çığlığa APK indir, Hopping Heads APK Android oyununda bağırarak platform üzerindeki altınları toplayın ve çığlık atarak ilerleyin. Hopping Heads: Çığlık...

Hopping Heads: Çığlık Çığlığa APK indir, Hopping Heads APK Android oyununda bağırarak platform üzerindeki altınları toplayın ve çığlık atarak ilerleyin.

Hopping Heads: Çığlık Çığlığa APK Android oyununda avazınızın çıktığı kadar bağır ve çığlık atarak ilerliyorsunuz. Farklı bir oynanış sunan oyun oynaması basit ve kolaydır.

Hopping Heads: Çığlık Çığlığa Oyunu Nasıl Oynanır?

Oynanış kontrolleri kolay olup ekrana dokunarak kelleyi hareket ettirin. Kellenin avazı çıktığı kadar bağırt ve ona çığlık attır. Hopping Heads: Çığlık Çığlığa APK Android oyununda sesiniz ne kadar çıkarsa o kadar uzağa giderek daha fazla engel atlayabilirsiniz.

Oyun içerisindeki amacınız bağırmak, ilerlerken engelleri atlamak ve altınları toplamak olacaktır. Kulaklarınızı tırmalayan sese sahip olan kellenin ses tellerini açmak için onu cilalayın. Sesi maksimuma çıkartabilme için çığlığı artır ve oyunda başarıyı bu şekilde yakalayın.

Hopping Heads Android APK indir

Oyuna istediğiniz kelleyi seçerek başlıyorsunuz. Hopping Heads APK Android oyunu içerisinde çeşitli birden fazla kelle bulunmaktadır. Bebek suratlı erkek ve kadın seçeneklerinden birini seçerek başlayabilirsiniz. Hopping Heads APK Android oyunu Android telefon ve tabletlerinize 79 MB APK oyun dosyasını indirebilirsiniz.

Hopping Heads: Çığlık Çığlığa Android indir