Bottle Jump 3D indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Bottle Jump 3D indir
Bottle Jump 3D indir

Bottle Jump 3D indir

Bottle Jump 3D APK indir, Android online oynanabilen şişe çevirmece oyunu olan Bottle Jump 3D ücretsizdir. APK indirip şişe çevir ve görevleri tamamla...

Bottle Jump 3D APK indir, Android online oynanabilen şişe çevirmece oyunu olan Bottle Jump 3D ücretsizdir. APK indirip şişe çevir ve görevleri tamamla oyna.

Bottle Jump 3D APK Android oyunu içerisine ekrana tıklayarak şişenizin havada dönüşünü izleyin. Görevleri bulunan ve sonraki seviyeye geçmek için görev tamamlamalı online bir oyundur.

Bottle Jump 3D APK indir ve Oyunu Nasıl Oynanır?

Oyunda ne kadar seviye tamamlarsa o kadar güzel ödülleri de alabilirsiniz. Son zamanlarda çok popüler olan oyunlardan birisidir. Bottle Jump 3D APK Android oyununda şişe çevir ve şişenin düz tabanında durmasını sağlayarak görevleri tamamlayın.

Görevleri tamamladıktan yeni bir bölüme geçebilirsiniz. 120’den fazla seviyesi bulunan ücretsiz ve online bir oyundur. Bottle Jump 3D oyunu basit ve heyecan verici bir oynanış sunmaktadır. Reaksiyon ve koordinaasyon becerilerinizi oyunda şişe çevirerek gösterebilirsiniz.

Bottle Jump 3D Oyun Özellikleri

  • Harika 3D görselleri
  • Ücretsiz ve online oynanış
  • 120’den fazla görevler ve bölümler
  • İnteraktif süslemeler ve çevre öğelerini toplama
  • Farklı görünümler ve şişeler

Bottle Jump 3D Android indir