Paper Fold indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Paper Fold indir
Paper Fold indir

Paper Fold indir

Paper Fold APK indir, ücretsiz ve online oynanabilen resimleri katlama ve oluşturma oyunu oyna. Paper Fold Android oyununda sevimli uzaylı kediler var. Paper...

Paper Fold APK indir, ücretsiz ve online oynanabilen resimleri katlama ve oluşturma oyunu oyna. Paper Fold Android oyununda sevimli uzaylı kediler var.

Paper Fold APK ücretsiz Android oyunu içerisinde resimleri katlayın, oluşturun ve bulmacaları çözerek ilerleyin. Android bulmaca oyunları kategorisi bulunan ücretsiz bir oyundur.

Paper Fold APK indir ve Ücretsiz Oyna

Bulmaca türü oyunlarını sevenler Paper Fold APK oyun dosyasını Android telefon ve tabletlere ücretsiz indirip oynayabilirler. Oyun içerisinde kedi, tavşan, köpek, balık ve diğer sevimli canlılar bulunmaktadır. Sevimli canlıların kartlar üzerinde bulmacalarını tamamlamaya çalıştığınız oyundur.

Paper Fold APK Android ücretsiz oyunu içerisinde mesela karşınıza kedi yada köpek çıktı. Bu kartları tamamlayabilmek için olması gereken görseli bütünleştirmeye çalışıyorsunuz. Uzaylı kediler, Avocados ve çok daha fazla bulmacayı çözebileceğiniz meydan okumalı bir oyundur. Yani Paper Fold online oynabilirsiniz.

Basit oynanış, kolay kontroller ve resimleri katlamalı yada resim oluşturmalı bir bulmaca oyunudur. İndirmesi ve oynaması Paper Fold ücretsiz APK oyunudur. Şimdiye kadarki en rahatlatıcı ve zihin açan bir oyun türü diyebilirim.

Paper Fold Android indir