Evony: Kralın Dönüşü indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Evony: Kralın Dönüşü indir
Evony: Kralın Dönüşü indir

Evony: Kralın Dönüşü indir

Evony: Kralın Dönüşü APK indir, Android için gerçek zamanlı MMO strateji oyunu olan Evony: Kralın Dönüşü (The king’s Return) oyununda 7 krallığın kralı...

Evony: Kralın Dönüşü APK indir, Android için gerçek zamanlı MMO strateji oyunu olan Evony: Kralın Dönüşü (The king’s Return) oyununda 7 krallığın kralı ol.

Evony: Kralın Dönüşü APK Android oyunu çeşitli stratejiler ve bulmacaları çözerek ilerleyebileceğiniz bir MMO oyunudur. Çok oyunculu oynanabilen ve ücretsiz indirilebilen bir strateji oyunudur.

Evony: Kralın Dönüşü APK indir ve Nasıl Oynanır?

Oyun içerisinde kendi şehrinizi inşa edebileceğiniz ve askerler yetiştirebileceğiniz bir oyundur. Kendi imparatorluğunuzu genişleterek 7 krallığın kralı olma başarısını yakalayabilirsiniz. Tabi öncellikle çözmeniz gereken 1000’den fazla bulmaca seviyesi bulunmaktadır.

Dikkat çeken ve çeşitli bulmaca sahnelerinin olduğu gerçek zamanlı bir oyundur. Evony: The king’s Return (Evony: Kralın Dönüşü) APK Android içerisinde 7 medeniyet arasında seçim yaparak oyuna başlıyorsunuz. Oyunda arkadaş edinebilir, sesli ve yazılı gerçek zamanlı iletişim kurabilirsiniz. Dünya savaşlarını Dünya haritası üzerinden çevrenizde olan tüm savaşları izleyebilirsiniz.

Evony: Kralın Dönüşü Android indir