Stone Grass indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Stone Grass indir
Stone Grass indir

Stone Grass indir

Stone Grass APK indir, Android biçme simülatörü oyunu Stone Grass ile çimlik alanları çim biçme makinesi ile çimleri biçerek daha güzel bir alan...

Stone Grass APK indir, Android biçme simülatörü oyunu Stone Grass ile çimlik alanları çim biçme makinesi ile çimleri biçerek daha güzel bir alan oluşturmak.

Stone Grass APK Android oyunu gelmiş geçmiş en iyi çim biçme makinesi simülatör oyunudur. Oyundaki amacınız çim biçme makineleri ile çimleri biçme ve kesme yaparak daha düzgün bir çimlik alan oluştur.

Stone Grass APK Android indir ve Nasıl Oynanır?

Oyun içerisinde üç kural bulunmaktadır. Düzgün bir çimlik alan oluşturmak ve çim biçme makinesini iyi kullanabilmektir. Stone Grass APK Android biçme simülatörü oyununda çim biçme makinenle bir tur at, çimleri kesi ve çim kesme işinin ustası olduğunu göster.

Oyunda çim keserek çok büyük bir imparatorluk inşa edebilirsiniz. En başarılı hasat oyunu olarak karşımıza çıkmaktadır. Oyun içerisinde yükseltme mantığında becerileri geliştirerek istatistiklerini görüntüleyebilirsin. Çim biçmedeki ustalığını göster ve meyvelerini toplamaya başlayın.

Çim kesme makinesi simülatöründe çok fazla kesilmeyi bekleyen çim vardır. Adalar arasında seyahat edebilir. Çalılık alanlara aracını sürebilir. Tek bir ot ve çim kalmayan kadar devam edebilirsin. Stone Grass APK Android oyunu APK oyun dosyasını Android telefon ve tabletlere ücretsiz indirilebilir.

Stone Grass Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.frph.stonegrass&referrer=utm_source%3Dindirvip.com