Çark Çevir Para Kazan indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Çark Çevir Para Kazan indir
Çark Çevir Para Kazan indir

Çark Çevir Para Kazan indir

Çark Çevir Para Kazan APK indir, Android çarkı çevir gerçek para kazandıran uygulaması ile çarkı çevirdiğinizde kazandığınız puanlarları gerçek paraya çevir. Çark Çevir...

Çark Çevir Para Kazan APK indir, Android çarkı çevir gerçek para kazandıran uygulaması ile çarkı çevirdiğinizde kazandığınız puanlarları gerçek paraya çevir.

Çark Çevir Para Kazan APK Android oyunu Türkiye’nin ilk ve tek gerçek para kazandıran uygulamasıdır. Çarkı çevir ve kazandığın para puanları TL paraya dönüştür ve çek.

Çark Çevir Para Kazan APK indir ve Nasıl Oynanır?

Oturduğunuz yerden çarkı çevirerek para kazanabileceğiniz bir uygulamadır. Çark Çevir Para Kazan uygulaması ile çark çevirmek ve puan kazanmak amacınız. Ne kadar çok puan kazanırsanız o kadar çok para kazanabilirsiniz.

Kazandığınız puanlarla ödeme talebi oluşturabilirsiniz. Çark Çevir Para Kazan APK Android oyununda daha fazla para kazanmak için referans numaranı paylaşabilirsiniz. Referansdan gelen kişiler sizlere ekstran para puan kazandırmaktadır. 25 TL, 50 ve 100 TL arasında ödüller dağıtmaktadır.

Çark Çevir Para Kazan Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.machangames.cevirparakazan&referrer=utm_source%3Dindirvip.com