Shoot Buble indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Shoot Buble indir
Shoot Buble indir

Shoot Buble indir

Shoot Buble APK indir, Android baloncuk vurma ve balon eşleştirme oyunudur. Shoot Buble oyununda tüm baloncukları patlatarak yeni bir bölüme geçebilirsin. Shoot Buble...

Shoot Buble APK indir, Android baloncuk vurma ve balon eşleştirme oyunudur. Shoot Buble oyununda tüm baloncukları patlatarak yeni bir bölüme geçebilirsin.

Shoot Buble APK Android balon vurma oyununda zaman sınırlaması ve fiziksel herhangi bir güç gerektirmeden oynanabilen oyundur. Klasik baloncuk vurma oyunu bir tür Android bulmaca oyunu kategorisinde bulunur.

Shoot Buble APK indir ve Nasıl Oynanır?

Oyundaki amacınız tüm baloncukları yok etmek ve aynı renge sahip olan 3 yada daha fazla baloncuğu eşleştirmek olacaktır. Bu baloncuk eşleştirmeleri sayesinde tüm baloncuklar vurulur ve patlar. Shoot Buble APK Android oyunu içerisinde küpler ve bulutların ayrıcalıklı özellikleri vardır.

Baloncukları vurma oyununda parlak renkleri ve basit stliyle dikkat çeken bir oyundur. Shoot Buble APK Android oyununu her yaştan oyun sever oynayabilir. Faydalı bir oyun yönü olan parlak renkli baloncuklar göz sinirlerinizi aktif hale getirebilir. Hızlı düşünmenizi sağlar. Shoot Buble 400’den fazla seviye, meydan okuma ve renkler bulunmaktadır.

Shoot Buble Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bubbleshooter.popbubbles.collectcards&referrer=utm_source%3Dindirvip.com