Healing Rush indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Healing Rush indir
Healing Rush indir

Healing Rush indir

Healing Rush APK indir, Android arcade oyunudur. Healing Rush oyununda hastanede doktor olacak ve tuhaf hastalıklara yakalanan hastaları tedavi ederek oyna. Healing Rush...

Healing Rush APK indir, Android arcade oyunudur. Healing Rush oyununda hastanede doktor olacak ve tuhaf hastalıklara yakalanan hastaları tedavi ederek oyna.

Healing Rush APK Android oyunu ilerlemeli (arcade) türü bir oyundur. Oyun içerisinde doktor olarak göreve başlıyor ve göreviniz hastaneye gelen hastaları tedavi ederek iyileştirmek olacaktır.

Healing Rush Android APK indir

Hastanede doktor olarak göreve başladığınız Healing Rush’da hastaları iyileştirmek için tedavilere başlıyorsunuz. Healing Rush APK Android oyunu bağımlılık yapan bazen aksiyon bazende duygusal anlar yaşayabileceğiniz bir oyundur. Oyunda tek doktor sen olacak ve tüm hastaları sen tedavi edeceksin.

Hastaların garip hastalıkları ve onları iyileştirmek için çeşitli tedavi edici yöntemler uyguluyorsunuz. Hastalara hastalıklarına göre haplar, iğneler ve serumlar takıyorsunuz. Doğru ilacı kullanmanız çok önemli ve bu hastaları daha hızlı tedavi edebiliyor. Healing Rush APK Android oyunu APK oyun dosyası Android telefon ve tabletlere ücretsiz indirip oynayabilirsiniz.

Healing Rush Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=dats.games.healingrush&referrer=utm_source%3Dindirvip.com