Fill The Fridge indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Fill The Fridge indir
Fill The Fridge indir

Fill The Fridge indir

Fill The Fridge APK indir, Android bulmaca oyunudur. Fill The Fridge oyunu içerisinde sepetlerde bulunan gıdaları boş dolaplara sığdırmaya çalışıyorsunuz. Fill The Fridge...

Fill The Fridge APK indir, Android bulmaca oyunudur. Fill The Fridge oyunu içerisinde sepetlerde bulunan gıdaları boş dolaplara sığdırmaya çalışıyorsunuz.

Fill The Fridge APK Android oyunu farklı bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkmaktadır. Basit oynanışı, kaliteli görselleri ve ücretsiz olmasıyla dikkat çeken bir oyundur.

Fill The Fridge APK Android indir

Oyun içerisinde farklı eşyaları boş kutulara dolduruyorsunuz. Boş kutulara doldurduktan sonra ise ürünlerin bozulmaması için buzdolabına sığdırmaya çalışıyorsunuz. Gıda ürünleri arasında çikilota, gazoz, süt, yağ ve daha birçok ürün yer almaktadır.

Ürünleri buzdolabına aynı ürünleri yan yana olacak şekilde yerleştirmeniz isteniyor. Karışık sırada yerleştirmeden sepetleri boşaltın. Buzdolapları çok fazla ve tüm ürünleri sığdırmanız halinde puan kazanabilirsiniz. Fill The Fridge APK Android oyunu APK oyun dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirebilirsiniz.

Fill The Fridge Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.GybeGames.FillTheFridgeTest&referrer=utm_source%3Dindirvip.com