Hole.io indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Hole.io indir

Hole.io indir

Hole.io APK indir, Android arcade türü VOODOO tarafından geliştirilen oyundur. Hole.io arenalarında şiddetli savaşlara girerek rakiplerinizi yenmeye çalışın. Hole.io APK Android ilerlemeli savaş...

Hole.io APK indir, Android arcade türü VOODOO tarafından geliştirilen oyundur. Hole.io arenalarında şiddetli savaşlara girerek rakiplerinizi yenmeye çalışın.

Hole.io APK Android ilerlemeli savaş türü oyun bağımlılık yapan türde bir oyun yapısı bulunmaktadır. Bir platform var ve engellere takılmadan ilerlemeniz gereken bir VOODOO oyunudur.

Hole.io APK Android indir

Şehirde yuvarlak karak delik siz oluyorsunuz ve şehirde geziyorsunuz. Şehirde gezerken rakiplerinizi yemek için büyümeye çalışıyorsunuz. Hole.io APK Android oyunu içerisinde online oyunculara meydan okuyorsunuz.

Hole.io şehirdeki en büyük kara deliğin siz olduğunuzu rakiplerinize gösterin. Büyük arenalarda şiddetli savaşlara katılarak en iyisi olduğunuzu kanıtlamaya çalışın. Hole.io APK Android oyunu içerisinde süreniz bitmeden önce büyüyün, önünüze çıkan rakipleri yenin ve bölüm değiştirin.

Hole.io Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=io.voodoo.holeio&referrer=utm_source%3Dindirvip.com