Yoga Workout indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Yoga Workout indir
Yoga Workout indir

Yoga Workout indir

Yoga Workout APK indir, yoga simülasyonu oyunu vücudunuzu doğru yoga pozisyonlarına hareket ettirme oyunudur. Yoga Workout yoga pozisyonlarını öğretici oyun. Yoga Workout APK...

Yoga Workout APK indir, yoga simülasyonu oyunu vücudunuzu doğru yoga pozisyonlarına hareket ettirme oyunudur. Yoga Workout yoga pozisyonlarını öğretici oyun.

Yoga Workout APK Android oyunu bir tür yoga simülasyonu oyunudur diyebilirim. Doğru yoga pozisyonlarını anlatan oyunda doğru hareketleri gerçekleştirerek seviye atlıyorsunuz.

Yoga Workout APK Android indir

Eğlenceli bir oyun olan ve sizlere farklı deneyimler yaşamanızı sağlayacak yoga eğitimleri sunan bir oyundur. Yoga Workout APK Android oyunu platform üzerinde ilerlerken karşınıza çıkan engellerden kaçınarak ilerlemeniz isteniyor. İlerlerken platform üzerindeki paraları toplayarak farklı yoga duruş pozisyonları için kendinizi ayarlayabilirsiniz.

Oyun ilerledikçe zorlaşmaktadır. Pozlar, engeller ve bazı şeyleri canlandırma zorlaşmaktadır. Yoga Workout APK Android oyununda spor ekipmanlarını tanıdıktan sonra çözüm için dengeyi bulmayı ve sorunları çözmeye odaklanıyorsunuz. Karakterinizin vücudunuz doğru yoga hareketleri ve poziyonlarına hareket ettirmenizde istenmektedir. Android telefon ve tabletlere ücretsiz indirilebilir.

Yoga Workout Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yogaworkout.flexrun3d&referrer=utm_source%3Dindirvip.com