Rescue The Lover indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Rescue The Lover indir
Rescue The Lover indir

Rescue The Lover indir

Rescue The Lover (APK) indir, Android macera oyunun hikayesi bir erkek ve kız arkadaşı hakkındadır. Rescue The Lover oyundaki kız kaçırılınca oyun başladı....

Rescue The Lover (APK) indir, Android macera oyunun hikayesi bir erkek ve kız arkadaşı hakkındadır. Rescue The Lover oyundaki kız kaçırılınca oyun başladı.

Rescue The Lover APK Android macera dolu oyunda bir gangster kızı kaçırıp fidye istiyor ve tüm hikaye burada başlıyor. Erkek arkadaşı kızı kurtarmak için çeşitli zorluklara giriyor ve zor kararlar alıyor.

Rescue The Lover APK Android indir

Farklı bir macera oyunu olan oyunda basit ama zorlu görevler sizleri bekliyor. İlginç bir görünüme sahip oyunda kaliteli grafiklerde bizleri karşılıyor. Rescue The Lover APK Android oyununda karşınıza çıkan sorulara doğru cevaplar vermeniz istenmektedir.

Gangster tarafından kaçırılan kız arkadaşınızı kurtarmak için tehlikeli görevlere katılıyorsunuz. Kız arkadaşınızı kurtarabilmek için zorlu kararlar almanız gerekiyor. İlginç çözümleri ve binlerce bulmacaları bulunan oyunda 3D benzersiz görseller bizleri karşılıyor. Bağımlılık yapan senaryolar, şaşırtıcı sonuçlar ve sezgisel kontrollerle oynanabilirsiniz. Rescue The Lover APK Android oyunun Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirebilirsiniz.

Rescue The Lover Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.MegaJoy.Rescue&referrer=utm_source%3Dindirvip.com