Stickman Master Archer indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Stickman Master Archer indir
Stickman Master Archer indir

Stickman Master Archer indir

Stickman Master Archer APK indir, Android arcade türü oyun 75 seviyeli iki oyunculu mod vardır. Stickman Master Archer savaşlarında oku fırlat vur ve...

Stickman Master Archer APK indir, Android arcade türü oyun 75 seviyeli iki oyunculu mod vardır. Stickman Master Archer savaşlarında oku fırlat vur ve oyna.

Stickman Master Archer APK Android oyunu bir eski aşiret kabilesinin kalan son okçusunun hikayesini anlatmaktadır. Oyunda düşmanlarınızdan atalarınızın intikamını alıyorsunuz.

Stickman Master Archer APK Android indir

Arcade türü savaş oyununda okun yayını çekerek karşınıza çıkan düşmanlarınızı etkisiz hale getiriyorsunuz. Yay ateşinizle zehirli yada buzlu ok atabiliyorsunuz. Stickman Master Archer APK Android oyun basit oynanışı ile bağımlılık yapan bir oyundur. 75 seviyeden oluşan iki kişilik oynanabilen bir oyundur.

Harika grafiklerle karşımıza çıkan Stickman Master Archer oyununda 30 silah, 20 kıyafet ve 15 adet mücevher yer almaktadır. Çeşitli karakterlerin yer aldığı oyunda ilerleyerek seviye atlıyor ve karakterinizi geliştirebilirsiniz. Stickman Master Archer APK Android oyunu APK oyun dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirebilirsiniz.

Stickman Master Archer Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skygo.stickfightarcher&referrer=utm_source%3Dindirvip.com