Age of Apes indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Age of Apes indir
Age of Apes indir

Age of Apes indir

Age of Apes (APK) indir, Android strateji oyunu maymunların olduğu bir oyundur. Age of Apes MMO online oyunda roketlerini fırlat ve mutant maymunları...

Age of Apes (APK) indir, Android strateji oyunu maymunların olduğu bir oyundur. Age of Apes MMO online oyunda roketlerini fırlat ve mutant maymunları yen.

Age of Apes (APK) Android strateji kategorisinde bulunan MMO online oynanabilir bir oyundur. Kendi çete üyelerinle iş birliği yaparak maymunlarla savaş ve galaksiyi keşfedebilen ilk maymun sen ol.

Age of Apes APK Android indir

Maymunların çağının başladığı oyunda maymunlara roketlerini fırlatma savaşında en iyisi olmaya çalışıyorsunuz. Age of Apes APK Android oyununda maymunlarını beslemek için yeni kaynaklar ve muzlar bul. Kendi karakolunu yönet, klanının en güçlü maymun karakteri sen ol ve MMO tarzı online oyunda karşına çıkan tüm rakiplerini yenerek oyuna devam et.

Oyun içerisinde ekran görüntülerini paylaşabilir ve havalı çıkartmalar oluşturarak bunları kişiselleştirebilirsiniz. Çete üyelerinle iş birliği yapabilir, canlı oyun haberlerini rapor edebilir ve canlı TV kanalını izleyebilirsiniz. Age of Apes APK Android online oyunda mutant maymunları yenmek için klanlardan kaynakları çal ve 6 elit maymun grubunun bir parçası ol.

Age of Apes Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tap4fun.ape.gplay&referrer=utm_source%3Dindirvip.com