Bubble Shooter Home Design indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Bubble Shooter Home Design indir
Bubble Shooter Home Design indir

Bubble Shooter Home Design indir

Bubble Shooter – Home Design (APK) indir, Android bulmaca oyununda 25 çeşitli özel eleman, 2.000 oyun seviyesi ve harika animasyonlarla güzel hoş müzikler....

Bubble Shooter – Home Design (APK) indir, Android bulmaca oyununda 25 çeşitli özel eleman, 2.000 oyun seviyesi ve harika animasyonlarla güzel hoş müzikler.

Bubble Shooter Home Design (APK) Android bulmaca türü oyununda beyninizi ve parmaklarınızı çalıştırmak iyi sürükleyici bir oyundur. Kelime hazinesi güçlü bireylerin daha kolay oynayabileceği bir oyun türüdür.

Bubble Shooter Home Design APK Android indir

Birinci sınıf atış oyunu klasik balon patlatma oyununu farklı bir versiyonu ile oyun severleriyle buluşuyor. Bubble Shooter Home Design APK Android oyununda üçlü eşleştirme ve balonları patlatarak ilerlediğiniz bir oyundu. Ancak bu oyunda 2.000’den fazla heyecan veren oyun seviyleri bulunmaktadır. Öğrenmesi kolay ama ustalaşması zor bir oyundur.

Bubble Shooter Home Design Nasıl Oynanır?

Karınızın ve kız arkadaşınızın sizi rahatsız etmesini istemiyorsanız bu balon patlatma oyununu önerebilirsiniz. Bubble Shooter Home Design APK Android oyununda parmağınızı kullanarak ekranda bulunan hedefe doğru hareket ettirin, nişan alın ve hedefi vurun. Tüm balonları patlatmak için üç adet balonu eşleştirmeniz yeterlidir. Balonları patlattığınızda aynı renkteki balon bir daha gözükmeyecektir. Baloncuk eşleştirin, hedefi vurun ve puan kazanın.

Bubble Shooter Home Design Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=puzzle.games.bubble.shooter.deluxe&referrer=utm_source%3Dindirvip.com