Ninja sword Piksel oyunları indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Ninja sword Piksel oyunları indir
Ninja sword Piksel oyunları indir

Ninja sword Piksel oyunları indir

Sword Ninja Piksel oyunları APK indir, Android aksiyon savaş oyununda ragdoll savaşçısı gibi oynayın. Sword Ninja basit ve sezgisel kılıç dövüşü oyunudur. Sword...

Sword Ninja Piksel oyunları APK indir, Android aksiyon savaş oyununda ragdoll savaşçısı gibi oynayın. Sword Ninja basit ve sezgisel kılıç dövüşü oyunudur.

Sword Ninja Piksel oyunları APK Android aksiyon dolu savaş oyunu sezgisel işlevleri ve renkli grafikleriyle karşımıza çıkıyor. Kendinizi bir ragdoll savaşçısı gibi hissedebileceğiniz oyundur.

Sword Ninja Piksel oyunları APK Android indir

Kayıt ve profil oluşturmadan hemen oyuna başlayabilirsiniz. Oyunun ana karakterinden bir ninja savaşçısı bulunmaktadır. Sword Ninja Piksel oyunları APK Android oyununda ragdoll dövüşlerinin gerçekleştiği ve piksel binaların bulunduğu yüksek kalitede bir oyundur. Görevleriniz karşınıza çıkan tüm rakiplerinizi öldürerek ilerlemektir.

Sword Ninja APK Android oyunu içerisinde görevinize başlamadan önce karakterinizi nasıl hareket ettirebileceğinizi öğreniyorsunuz. Tüm becerilerinizi test edebileceğiniz oyunda birden fazla seviye bulunmaktadır. Bir gökdelenin çatısında her seviyeyi geçerek tüm puanları toplamaya çalışıyorsunuz. Sword Ninja Piksel oyunları APK Android telefon ve tabletlere ücretsiz indirilebilir.

Sword Ninja Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.swordjelly.ninja&referrer=utm_source%3Dindirvip.com