Clean Up 3D indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Clean Up 3D indir
Clean Up 3D indir

Clean Up 3D indir

Clean Up 3D indir, Android oyununda temizlik robotu ile 3 boyutlu temizlik yapıyorsunuz. Clean Up 3D yerleri süpür ve sikke altını toplayarak para...

Clean Up 3D indir, Android oyununda temizlik robotu ile 3 boyutlu temizlik yapıyorsunuz. Clean Up 3D yerleri süpür ve sikke altını toplayarak para kazan.

Clean Up 3D Android oyunu içerisinde göreviniz bulunduğunuz evde yerdeki çöpleri robotla süpürüyorsunuz. Oyun içerisinde herşeyi temizlemek için dur durak bilmeden çalışıyorsunuz.

Clean Up 3D Android indir

Oyunda bulunan robot ile boyutunuzu artırma, yerleri süpürme ve ortaya çıkardığınız kaosu izleme gibi aktiviteler sunuyor. Clean Up 3D Android oyunda şehir içerisinde size verilen görevi hızlı bir şekilde tamamlayarak sonraki evin temizliğini yapmak için işi bitiriyorsunuz. Her işten sonra paranızı alıyorsunuz.

Küçük ve büyük nesneleri temizlediğiniz oyun adeta bağımlılık yapan türde etkileri bulunmaktadır. Her şeyi temizlemene yardım edecek robotun 3 düğmeli geliştirme sistemi bulunmaktadır. Renkli görsellere ve grafiklerle karşımıza çıkan oyun kolay bir oynanış imkanıda sunmaktadır. Clean Up 3D Android oyunda temizle, sikke topla ve kaos oluşturup bu kaosu izleyin.

Clean Up 3D Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bwm.idlecleaner&referrer=utm_source%3Dindirvip.com