Alışveriş Merkezi Kızı Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Alışveriş Merkezi Kızı Apk indir
Alışveriş Merkezi Kızı Apk indir

Alışveriş Merkezi Kızı Apk indir

Alışveriş Merkezi Kızı APK indir, Android 3B alışveriş merkezi oyununda en havalı kıyafetleri giy ve aksesuarları tak. Stil yarışmasına katıl ve oyna. Alışveriş...

Alışveriş Merkezi Kızı APK indir, Android 3B alışveriş merkezi oyununda en havalı kıyafetleri giy ve aksesuarları tak. Stil yarışmasına katıl ve oyna.

Alışveriş Merkezi Kızı APK indir özellikle kızlar başta olmak üzere tüm çocukların severek oynadığı oyunlardan biridir. Giydirme, elbise giydirme oyunlarını seven kişilerin vazgeçemeyeceği oyunlardan biridir. Bu oyunda aynı zamanda alışveriş yapılmaktadır. Android işletim sistemine sahip olan her telefon ya da tablete indirilir. Google Play Store üzerinden ücretsiz bir şekilde indirilip oynana bilir.

Alışveriş Merkezi Kızı Oyun Özellikleri

Alışveriş Merkezi Kızı APK eşi benzeri olmayan, alışveriş yapılabilen stil oyunlarından biridir. Kişiler kendi kişisel moda stili olabilir. Kişiler kendi tarzını ararken uygulamadan neyi sevip sevmediğini belirleyebilir. Aynı zamanda dünyaca ünlü olan markalar üzerinden alışveriş yapılabilir. Kişiler aksesuar, ayakkabı, etek ya da gömlek gibi çeşitli kıyafetleri alarak giyebilir.

Alışveriş Merkezi Kızı APK indir

Oyun içerisinde çeşitli stil yarışmaları da bulunur. Bu yarışmaları kazanmak için yarışmak gerekir. Sevilen görüntülere ise oy verilebilir. Aynı zamanda güzel görünebilmek için kozmetik ve makyaj malzemeleri arasında seçim yapılarak kullanılabilir. Alışveriş Merkezi Kızı APK Android oyunu içerisinde yer alan kuaförden ise tarzına ve stiline en uygun olan saç stilleri yapıla bilir.

Alışveriş Merkezi Kızı Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cocoplay.shoppinggirl&referrer=utm_source%3Dindirvip.com