Auto Clicker Automatic Tap indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Auto Clicker Automatic Tap indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciTrue Developers Studio
  • DilTürkçe
  • Boyut3,4M
  • Versiyon1.6.2
Auto Clicker Automatic Tap indir

Auto Clicker Automatic Tap indir

Auto Clicker – Automatic Tap APK indir, Android otomatik tıklama uygulamasıdır. Auto Clicker ile tıklama oyunları için hareketli tıklamalara yardımcı olur. Auto Clicker...

Auto Clicker – Automatic Tap APK indir, Android otomatik tıklama uygulamasıdır. Auto Clicker ile tıklama oyunları için hareketli tıklamalara yardımcı olur.

Auto Clicker – Automatic Tap APK sayesinde kişiler bir uygulama üzerinden belirli aralıklarla ekrana tıklama ya da peş peşe tıklama gibi otomatik eylemleri ekrana dokunmadan gerçekleştirebilir. Bu program üzerinden ekrana dokunma ayarlama uygulaması çoklu ya da tekli modları da destekleyebilir. Aynı zamanda aynı kategoride olan diğer uygulamalara göre kayar dokunuş özelliği sayesinde kişiler tarafından çokça talep görür.

Auto Clicker – Automatic Tap APK indir

Auto Clicker- Automatic Tap APK ücretsiz bir şekilde Android cihazlara indirilip kullanılabilir. 7.0 ya da üzeri olan yazılım güncelleme gerektiren bir uygulamadır. Aynı zamanda cihaz içerisinde en az 5.2M alan bulunmalıdır. Yazılımın yüksek olmasını istediği için eski telefonlarda desteklenmez. Aynı zamanda telefonunda yeri olmayan kişiler bu uygulamayı indiremez. Özellikle tıklama oyunlarını seven kişiler için vazgeçilmez bir uygulamadır.

Uygulama içerisinde çeşitli komut dosyaları bulunur. Auto Clicker- Automatic Tap APK Android içerisinde kişiler gün içerisinde dilediği bir saatte dilediği süre içerisinde otomatik olarak ekrana tıklama özelliğini ayarlayabilir. Aynı zamanda tıklanma hızının nasıl olacağı da yine uygulama üzerinden ayarlana bilir.

Auto Clicker Automatic Tap Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.truedevelopersstudio.automatictap.autoclicker&referrer=utm_source%3Dindirvip.com