Bigo Live indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Bigo Live indir

Bigo Live indir

BIGO LIVE APK indir, Android Canlı yayın Sohbet (Live Stream Live Chat ) özel canlı yayın kaydedici ile sohbet, görüntülü arama ve canlı...

BIGO LIVE APK indir, Android Canlı yayın Sohbet (Live Stream Live Chat ) özel canlı yayın kaydedici ile sohbet, görüntülü arama ve canlı oyun yayını yap.

Bigo Live -Canlı Yayın, Sohbet APK bir canlı yayın platformudur. Hem Android, IOS hemde PC Windows işletim sistemi olan telefon ve tabletlere indirilebilir. Buradan bir ajansla görüşerek canlı yayın açan ya da direkt olarak o yayınları izleyebilmek için uygulamayı indiren pek çok kişiye rastlanır. Ücretsiz bir şekilde indirilen bu uygulama üzerinden para kazanıla bilir.

Bigo Live -Canlı Yayın, Sohbet APK Android indir

BIGO LIVE–Live Stream, Live Chat, Go Live APK üzerinden canlı yayın açan kişiler takipçilerine ulaşarak çeşitli sohbetler edebilir. Kişilerin sayfalarına abone olan izleyiciler çeşitli hediyeler göndererek yayın sahibine destek olabilir. Bigo Live Canlı yayın açan kişiler takipçi sayısına göre ve izlenmesine göre para kazanmaktadır. Ajansların belirlediği kurallara uyulduğu takdirde neredeyse herkesin canlı yayın açma hakkı vardır.

Kişiler topluluk kurallarına uyar bir şekilde yayın açtığı takdirde uzun süre yüksek ücretler kazana bilir. Bigo Live -Canlı Yayın, Sohbet APK Android uygulaması aynı zamanda bu uygulama sayesinde diğer sosyal medya hesaplarından da tanınır hale geline bilir.

Bigo Live Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=sg.bigo.live&referrer=utm_source%3Dindirvip.com