FOX & FOXplay Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

FOX & FOXplay Apk indir
FOX & FOXplay Apk indir

FOX & FOXplay Apk indir

FOX & FOXplay APK indir, Android TV uygulamasıdır. FOX en sevilen diziler, filmer, programlar ve haberleri canlı izleyin. FOX & FOXplay ile canlı...

FOX & FOXplay APK indir, Android TV uygulamasıdır. FOX en sevilen diziler, filmer, programlar ve haberleri canlı izleyin. FOX & FOXplay ile canlı TV izleyin.

FOX & FOXplay APK uygulaması Türkiye’de televizyonlarda yayınlanan FOX kanalında yer alan her türlü içeriğin tablet ya da telefonlar üzerinden izlenmesini sağlayan bir uygulamadır. Bu uygulama ilk olarak foxplay.com.tr olarak yayına verilmişti. Şu an ise hem IOS hem de Android işletim sistemlerine sahip olan telefon ve tabletlere ücretsiz bir şekilde indirilebilmektedir. İndirildiği müddetçe televizyon kanalı olan FOX’ta yayınlanan her türlü videoya ve canlı yayınlara ulaşmak mümkündür.

FOX & FOXplay APK Android indir

FOX TV Live Canlı yayın uygulaması Android telefon ve tabletlere 26 MB APK dosyasını ücretsiz indirebilirsiniz. FOX & FOXplay APK Android uygulaması son dakika haberler, diziler ve çeşitli programları Android cihazlarınızdan takip edebilirsiniz.

FOX & FOXplay Uygulaması Özellikleri

FOX & FOXplay APK özellikle dünyaca ünlenen video izleme platformlarından sonra ortaya çıkmıştır. Şu an FOX diğer platformlar kadar ilgi görmektedir. Dijital bir şekilde her türlü şey izlenebilir. FOX uygulamasından herhangi bir şey izlenmek isteniyorsa kişinin bağlandığı cihazın internet bağlantısı olma zorunluluğu vardır.

Foxplay ise 24Kitchen, NatGeoWild, National Geographic, Fox Crime ve FX gibi dünyaca ünlü kanalları bünyesinde barındıran bir uygulamadır. Televizyondan ulaşılamayan bu kanalların paylaştığı her gösterime ulaşılabilmektedir. Foxplay smart tvler, bilgisayar, tablet ve mobil cihazlar üzerinden ulaşılabilen bir uygulamadır.

FOX & FOXplay Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.foxtv.android&referrer=utm_source%3Dindirvip.com