Gangstar New Orleans Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Gangstar New Orleans Apk indir
Gangstar New Orleans Apk indir

Gangstar New Orleans Apk indir

Gangstar New Orleans OpenWorld APK indir, Android aksiyon oyunu New Orleans şehrinde geçmektedir. Gangstar açık dünya oyununda çeteni kur ve hayatta kal. Gangstar...

Gangstar New Orleans OpenWorld APK indir, Android aksiyon oyunu New Orleans şehrinde geçmektedir. Gangstar açık dünya oyununda çeteni kur ve hayatta kal.

Gangstar New Orleans OpenWorld APK Android işletim sistemine sahip olan kişilerin oynayabileceği bir suç ve aksiyon oyunudur. Oyun içerisinde kişiler bir çete sahibi olabilir. Aynı zamanda spor arabalar kullanılır ve çeşitli silahlarla suç işlenebilir. Bunların hepsi tamamen açık bir dünyada gerçekleşir. Oyun sırasında oyuncular kendilerini sınırsız aksiyonlar içerisinde bulacaktır.

Gangstar New Orleans OpenWorld APK Oyun Özellikleri

Gangstar New Orleans OpenWorld APK oynanırken New Orleans tamamen keşfedilir. Oyun içerisinde yer alan bu şehir gerçeğiyle birebir olarak yapılmıştır. Aynı zamanda şehir içeresinde 100’den fazla çeşitte bulunan araçlar ile gezilebilir. Oyun sayesinde aslında sürüş tecrübesi bile kazanıla bilmektedir. Motor çeteleri ve yolsuz polisler arasında geçen bu oyunda çete sahibi olarak muhteşem zamanlar geçirilebilir.

Aynı zamanda oyun içerisinde tamamen hikaye modunda da ilerlenebilir. Kişiler farklı semtlere giderek verilen görevleri de yerine getirebilir. Oyuncular kendi çetelerini oluşturduysa diğer çeteler ile de rekabete girilebilir. Bu oyun sürekli olarak kendini günceller ve oyun içerisinde, şehir içerisinde yer alan araçlar da sürekli olarak değişir.

Gangstar New Orleans APK Android indir

Oyunda Fransız Semti’nden gecekondulara ve gizemli bayou bölgesine kadar çeşitli tüm semtlerde görevlerinizi yaparak ilerliyorsunuz. Gangstar New Orleans APK Android oyununa özel mahalle savaşları, nişancı oyun serisi Gangstar vs ganstar modlarıyla heyecanı artıran oyun hikayeleri bulunuyor. Rakip suç çetelerine karşı mahallenizi savunun.

Gangstar New Orleans Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftOLHM&referrer=utm_source%3Dindirvip.com