Giant Rush Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Giant Rush Apk indir
Giant Rush Apk indir

Giant Rush Apk indir

Giant Rush APK indir, Android tek oyunculu ve çevirimdışı aksiyon oyunudur. Giant Rush! oyununda karşınıza çıkan engelleri ve düşmanları geçerek ilerleyin. Giant Rush...

Giant Rush APK indir, Android tek oyunculu ve çevirimdışı aksiyon oyunudur. Giant Rush! oyununda karşınıza çıkan engelleri ve düşmanları geçerek ilerleyin.

Giant Rush APK Android sistemler için üretilmiş bir koşu oyunudur. Ücretsiz bir şekilde indirilebilen bu oyuna Google Play Store üzerinden ulaşılabilir. Oyunun amacı bir platformda koşmaktır. Platform üzerinde oyuncunun karşılaştığı bebekleri yutmak gerekir. Bu bebekler yutuldukça oyuncu büyür. Oyunun amacı da büyüyerek dev haline gelmektir. Böylelikle platform sonunda bulunan büyük ve güçlü yumruklara vurarak hayatta kalınır. Yeterince büyülemediği zaman kişiler o seviyeyi geçemez.

Giant Rush APK Oyunu Özellikleri

Giant Rush APK Android oyununda koşarken dikkat edilmesi gereken en önemli şey kendiyle aynı renkte olan bebekleri yemektir. Bu sayede platformun sonunda bulunan dev rakip yenilecektir. Aynı zamanda numaralı platform üzerinde bulunan rakip ne kadar ileri fırlatılırsa kişi o kadar fazla puan toplayacaktır. Oyunun görünümü oldukça basittir. Farklı renkler ve açık denizde olan bir oyundur.

Minimalist olmasına rağmen çeşitli grafikler oyunun mekanizmasına oldukça uygundur. Kişiler el hareketleri aracılığıyla oyunu kontrol eder. Ara yüzü İngilizcedir. Ücretsiz bir şekilde indirilebilen bir oyun olsa da oyun içerisinde bazı güncellemeleri ücretlidir.

Giant Rush APK Android indir

Aksiyon dolu soyut çevirimdışı aksiyon oyunudur. Giant Rush APK Android oyunu içerisinde renkli dev karakterler bulunmaktadır. Oyunda level atlayarak, düşmanları etkisiz hale getirerek ve engelleri geçerek ilerliyorsunuz. Android telefon ve tabletlere ücretsiz indirip oynayabilirsiniz.

Giant Rush Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hypercarrot.giantrush&referrer=utm_source%3Dindirvip.com