Instagram için Video İndirici Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Instagram için Video İndirici Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciFast Video Downloader & Story Saver - DevBay
  • DilTürkçe
  • Boyut6.4M
  • Versiyon1.15.9
Instagram için Video İndirici Apk indir

Instagram için Video İndirici Apk indir

Instagram için Video İndirici APK indir, Android Instagram videolarını indirme ve kaydetmek için hızlı ve kolay video indirici. IGTV videosu ve fotoğraf indir....

Instagram için Video İndirici APK indir, Android Instagram videolarını indirme ve kaydetmek için hızlı ve kolay video indirici. IGTV videosu ve fotoğraf indir.

Instagram için Video İndirici APK sayesinde artık ekran kaydı almadan video indirilebilmektedir. Instagram üzerinden ekran kaydı alarak fotoğrafları indirebilmek bir müddet mümkündür. Fakat video indirmek çok zor olduğu için bu işlemi gerçekleştirmek isteyen kişiler video indirme uygulamaları indirmektedir. Bu sayede aynı zamanda etiket kopyalanabilir, indirilebilen videolar yayınlanabilir.

Instagram için Video İndirici APK Özellikleri

Instagram için Video İndirici APK Android ile Instagram’ın özellikleri olan her türlü paylaşım indirilebilmektedir. Reels videosu, IG videoları, hikaye ve normal videoları bu uygulama sayesinde indirilebilmektedir. Aynı zamanda tek tıklama ile yeniden Instagram üzerinden paylaşılabilir. İndirilen her video bu uygulama üzerinden yeniden düzenlenebilir ve özelleştirilmiş ayarlar sağlanabilir. Instagram’dan indirilen videolar hızlandırılabilir ya da ağır çekimde oynatılabilir.

Aynı zamanda bu uygulama üzerinden ses kapatıla bilir ya da gece moduna geçiş sağlana bilir. İndirilen videoları video dolabına kilitlendiği zaman başkaları tarafından izlenemez. Ancak aplikasyon sahibi bu özelliği yeniden aktifleştirebilir. Aynı zamanda hızlı indirme modu kullanıldığı zaman indirme hızı da artırıla bilir.

Instagram için Video İndirici APK Android indir

Yeni Instagram video indirici, kaydedici, Instagram hikaye (story) indirme ve fotoğraf indirme uygulamasıdır. Instagram için Video İndirici APK Android video indirme, hikaye indirme, canlı yayın indirme, IG öyküleri ve IGTV videolarını ücretsiz indirir. En hızlı ve en kolay video indirme uygulamasıdır.

Instagram için Video İndirici Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=instasaver.videodownloader.photodownloader.repost&referrer=utm_source%3Dindirvip.com