Kariyer.net iş ilanları Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Kariyer.net iş ilanları Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciKariyer.net Yazılım Geliştirme
  • DilTürkçe
  • Boyut26.4M
  • Versiyon5.3.21.1
Kariyer.net iş ilanları Apk indir

Kariyer.net iş ilanları Apk indir

Kariyer.net İş İlanları APK indir, Android Türkiye’de iş ilanı arama ve iş ilanı verme uygulamasıdır. Kariyer.net ile tam zamanlı ve yarı zamanlı iş...

Kariyer.net İş İlanları APK indir, Android Türkiye’de iş ilanı arama ve iş ilanı verme uygulamasıdır. Kariyer.net ile tam zamanlı ve yarı zamanlı iş bulun.

Kariyer.net İş İlanları APK iş arayan kişiler için yapılan bir uygulamadır. Kariyer.net ilk olarak bir internet sitesi olarak kurulmuştu. Siteye gelen talebin fazla olmasıyla birlikte uygulama şekline dönüştürülmüştür. İnternet sitesinde her seferinde en baştan giriş yapmak gerekir. Daha kolaylaştırılmış ve güncel haline getirilmiş bir şekilde uygulamaya geçilmiştir.

Kariyer.net İş İlanları APK Özellikleri

Kariyer.net İş İlanları APK Android işletim sistemi barındıran cihazlarda indirilerek kullanılabilir. Kişiler kaydolduktan sonra kendilerine ait güçlü bir CV oluşturmalıdır. CV içerisinde çeşitli sertifikalar, gidilen kurslar vs. eklenmelidir. Profil fotoğrafı ve iş başvurusu yapacak olan kişi hakkında kısa bir bilgi de verilmelidir. Ardından kişiler hangi işte çalışmak isterse arama motorundan işin adını aratmalıdır.

Buradan şehir, maaş gibi filtrelemeler de yapılabilir. Bu sayede kişinin sadece başvuracağı ilanlar çıkmış olur. Ardından kişiler kendine en uygun işlere başvuru yapabilir. Bu uygulama içerisinden sadece iş ilanı değil staj ilanı da yapılabilmektedir. Aynı zamanda kişinin arayışına göre yeni bir iş ilanı oluşturulduğu zaman o kişiye bildirim gider.

Kariyer.net iş ilanları Apk Android indir

Kariyer.net sayesinde iş arama, iş ilanı, yarı zamanlı ve tam zamanlı iş, uzaktan çalışma, freelance, uzaktan çalışabilme ve homa office iş ilanlarını bulabilirsiniz. Kariyer.net İş İlanları APK Android uygulamasını kolaylıkla Android telefon ve tabletlerinize indirebilirsiniz. Facebook ile giriş yaparak deneyim iş poziyonlarına başvuru yapabilirsiniz.

Kariyer.net Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kariyer.androidproject&referrer=utm_source%3Dindirvip.com