Kişiler (Contacts) Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Kişiler (Contacts) Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciGoogle LLC
  • DilTürkçe
  • Boyut13.4 MB
  • Versiyon3.73.35.464917271
Kişiler (Contacts) Apk indir

Kişiler (Contacts) Apk indir

Kişiler (Contacts) APK indir, Android Xioami, Samsung, Huawei, OnePlus ve Asus telefon rehberi uygulamasıdır. Kişilerinizi yedekleyin ve senkronize edin. Kişiler (Contacts) APK tamamen...

Kişiler (Contacts) APK indir, Android Xioami, Samsung, Huawei, OnePlus ve Asus telefon rehberi uygulamasıdır. Kişilerinizi yedekleyin ve senkronize edin.

Kişiler (Contacts) APK tamamen Android yazılım sürümünü kullanan telefon ve tabletler için geliştirilen bir uygulamadır. Kişiler Android bir cihaz aldığı zaman otomatik olarak kişiler aplikasyonu içerisinde hali hazırda olacaktır. Aynı zamanda sürekli olarak kendini güncellediği için cihaz sahibinin herhangi bir ekstra güncelleme yapmasına gerek yoktur. Hem özellikleri hem de kullanımı oldukça kolay olduğu için her kitleye hitap eden bir uygulamadır.

Kişiler (Contacts) APK Özellikleri

Kişiler (Contacts) APK Android cihaza eklenen bir numarayı arama, mesaj gönderme ve kaydetme gibi özelliklerin yapıldığı bir uygulamadır. Kişiler uygulamasına giriş yaparak numara ekleme kısmından istenen numara girilmelidir. Ardından numara sahibinin adı ve soyadı gibi bilgiler de girilmelidir. Kişi telefona kaydedildikten sonra kişi listesi kısmında olacaktır.

Kişi listesi alfabetik sıraya göre sıralanmaktadır. Bu nedenle birini arayan kişi hem alfabetik sıraya göre aradığı kişiye ulaşabilir hem de arama kısmına direkt olarak ismini yazabilir. Aynı zamanda acil aramalar kısmına kişiler en yakın ve sürekli görüştüğü kişilerin numarasını ekler. Bu sayede aranacak olan kişiyi listede bulmak durumunda kalınmaz.

Kişiler (Contacts) APK Android indir

Kişilerinizi düzenli ve güncel tutarak Google hesabınızdaki kişileri güvenle bulut depolama alanına yedekleyebilirsiniz. Kişilere dilediğiniz cihazdan erişim sağlayabilirsiniz. Kişiler (Contacts) APK Android telefonlarınızdan Xioami, Samsung, Asus ve OnePlus gibi telefonlarda kişiler telefon rehberini indirip kullanabilirsiniz.

Google Telefon Apk indir Android

Kişiler (Contacts) Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.contacts&referrer=utm_source%3Dindirvip.com