lichess Çevrimiçi Satranç Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

lichess Çevrimiçi Satranç Apk indir
  • Ücretsiz
  • Geliştiricilichess.org
  • Dilİngilizce
  • Boyut35.8 MB
  • Versiyon7.15.2
lichess Çevrimiçi Satranç Apk indir

lichess Çevrimiçi Satranç Apk indir

lichess Ücretsiz Çevirimiçi Satranç APK indir, Android satranç oyunu çevirimiçi ve çevirimdışı oynanabilir. Lichess Satranç bulmacalarıyla pratik yap oyna. lichess Çevrimiçi Ücretsiz Satranç...

lichess Ücretsiz Çevirimiçi Satranç APK indir, Android satranç oyunu çevirimiçi ve çevirimdışı oynanabilir. Lichess Satranç bulmacalarıyla pratik yap oyna.

lichess Çevrimiçi Ücretsiz Satranç APK Android cihazlar üzerinden indirilebilen bir satranç oynama uygulamasıdır. Aynı zamanda IOS aracılığıyla da indirilebilmektedir. Kişiler bu uygulamayı indirirken hiçbir şekilde ücret ödemez. Aynı zamanda oyun içerisinde kaydolmadan anonim bir şekilde satranç oynanabilir. Bu uygulama 2015 senesinden itibaren yayınlanmaya başlamıştır. Aynı zamanda sürekli olarak yeni güncellemeleri de gelmektedir.

lichess Çevrimiçi Ücretsiz Satranç Oynanışı

lichess Çevrimiçi Ücretsiz Satranç APK şu an YouTube, hitbox.tv, twitch.tv üzerinden yayın akışını saylayabilen bir uygulamadır. Uygulama üzerinden gerçek satranç oyuncuları çeşitli turnuvalar düzenlemektedir. Bu turnuvaları ise çeşitli yayın kanalından sunmaktadır. Bu sayede pek çok kişi online olarak gerçekleştirilen bu satranç turnuvalarını izleye bilir.

Stresli ve eğlenceli geçen bu satranç turnuvalarında yer almak için çok uzun süre satranç antrenmanları yapılmalıdır. lichess Satranç APK Android oyunu çünkü turnuvalara katılan kişiler dünya çapında çok ünlü olan ve bilinen kişilerdir. Satranç oyununda bu kadar gelişmiş olan kişilerle turnuvalara katılmak için kişiler kendini oldukça geliştirmelidir. lichess sadece satranç oynana bir uygulama değiş aynı zamanda çok çeşitli oyunları da bünyesinde barındırır.

lichess Satranç Apk Android indir

lichess yerel bilgisayar değerlendirme ve oyun analizi yaparak sınırsız gezginlerle oynayabilirsiniz. Pano düzenleyici ve 80 dilde mevcut olan lichess Ücretsiz Çevirimiçi Satranç Android telefon ve tabletlere indirebilirsiniz. Reklamsız ve oyun istatistiklerini görerek oynayabilirsiniz.

lichess Satranç Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=org.lichess.mobileapp&referrer=utm_source%3Dindirvip.com