Memrise Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Memrise Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciMemrise
  • DilTürkçe
  • Boyut20.6 MB
  • Versiyon2022.8.8.0

Memrise Apk indir

Memrise APK indir, Android ingilizce dil öğrenme uygulamasıdır. Memrise ile İngilizce, Japonca, Fransızca, Almanca ve Rusça öğren. Videolu hızlı dil öğren. Memrise APK...

Memrise APK indir, Android ingilizce dil öğrenme uygulamasıdır. Memrise ile İngilizce, Japonca, Fransızca, Almanca ve Rusça öğren. Videolu hızlı dil öğren.

Memrise APK herkesin denemesi gereken ve yabancı dili etkili bir şekilde geliştirmeye yardımcı olan uygulamalardan biridir. Sadece tek bir değil içerisinde yer alan birden fazla dil özellikleri sayesinde yeni bir dil öğrenmek isteyenlerin kesinlikle kaçırmaması gereken bir uygulamadır. Ücretsiz bir şekilde indirilen bir uygulamadır. Fakat uygulama içerisinde bazı özelliklerden ücretli bir şekilde yararlanılmaktadır.

Memrise İngilizce Dil Öğren Özellikleri

Memrise APK kullanımı oldukça kolaydır. Ara yüzünün bu kadar kolay olmasından dolayı yabancı dil öğrenme uygulamaları arasında en çok tercihe dilenlerden biridir. İngilizce, Rusça, Korece, Japonca, Almanca, İspanyolca, Fransızca ve dünya üzerinde yer alan pek çok dili içerisinde barındırır. Dil öğrenirken eğlenceli videolar, renkli görüntüler, resimler, seslendirmelere sayesinde kişiler hiç sıkılmaz.

Ücretli bir şekilde Pro sürüm kullanılarak kullanım sırasında herhangi bir engelle karşılaşılmaz. Aynı zamanda dili öğretmek amaçlı çeşitli yabancı dil oyunları da oynatılır. Bu sayede dili geliştirmek daha kolay bir hal almaktadır. Herhangi bir dili öğrenmek isteyen, bunun için para vermek istemeyen kişiler için mükemmel bir uygulamadır.

Memrise APK Android indir

Yerlisinden yabancısına herkesin kolay ve hızlı dil öğrenme uygulamasıdır. Memrise APK Android uygulaması ile günlük hedeflerinizi belirleyerek dilediğiniz sayıda dil öğrenebilirsiniz. Gerçek yaşamda dil becerilerinizi çeşitli oyunlar oynayarak yada yerlisinden videolar izleyerek geliştirebilirsiniz.

Memrise Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.memrise.android.memrisecompanion&referrer=utm_source%3Dindirvip.com